Hesabım
    "Ölmek İçin Zaman Yok"tan Fragman Geldi!

    No Time To Die, bir Bond serisine daha son verecek.

    Sinema tarihinin en uzun ömürlü karakterlerinden biri olan James Bond'un Daniel Craig'li versiyonu, No Time To Die ile sona eriyor. Türkçe adı ile "Ölmek İçin Zaman Yok"tan yeni bir fragman paylaşıldı. Film, coronavirüs engellerini aşarak vizyona girmeyi hedefliyor. Fragmana bakılırsa bizleri epik bir son bekliyor. Ayrıca Rami Malek'in kötü karakterine yakından bir göz atma imkanı tanıyor. Safin'in milyonlarca insanı öldürmenin peşinde olduğunu öğreniyoruz.

    Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu No Time To Die'ın konusu şöyle olacak: Aktif hizmetten ayrılan Bond, yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Jamaika’da sakin yaşamının keyfini çıkarmaya çalışan Bond'un huzuru, CIA’den eski dostu Felix Leiter'ın kendisinden yardım istemesi ile yarıda kalır. Bond'dan kaçırılan bir bilim adamının kurtarılmasına yardım edilmesi beklenir. Sandığından da tehlikeli olan bu işi kabul eden Bond, yeni teknolojilerle silahlanmış, kötü bir adamın peşine düşer.

    No Time To Die'ın yönetmenliğinde Fukunaga yer alırken senaryoda Phoebe Waller BridgeNeal Purvis ve Robert Wade'in imzası bulunuyor. Billie Eilish'in imzasını attığı şarkı ile gündemde kendine yer bulan No Time To Die'ın oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Oscar ödüllü oyuncu Rami MalekLashana LynchDavid Dencik, Blonde ile Marilyn Monroe olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Ana De Armas, Billy MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Film, 13 Kasım'da ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top