Hesabım
    Çağatay Ulusoy'lu "Mücadele Çıkmazı"ndan İlk Görsel!

    Ulusoy, yeni filmi için çöp toplayıcısı oldu.

    Medcezir, İçerdeHakan: Muhafız ve son olarak Menajerimi Ara gibi yapımlarla adından söz ettiren ve son dönemin en sevilen oyuncularından olan Çağatay Ulusoy, bir çöp toplayıcısı baba rolünde oynadığı yeni filminin çalışmalarıyla meşgul. Mücadele Çıkmazı adlı film, hayat mücadelesi veren ve imkansızı başarmaya çalışan bir babanın hikayesini anlatacak.

    Aldığı kilolarla son günlerde konuşulan Ulusoy, rol gereği kilo aldığını söyledi ve yeni filminin çalışmaları için yoğun olarak çalıştığını söyledi. Filmin çekimleri devam ediyor ve film hesapları setten ilk görseli paylaştı. OGM Pictures tarafından çekilen filmin resmi sosyal medya hesabından ilk paylaşım yapıldı ve Çağatay Ulusoy'un, çöp toplama aracıyla giderken, büyük ihtimalle çocuğunu taşıdığı bir sahne paylaşıldı.

    Yapılan ilk görsel paylaşımında "Umudunu bazen anne kollarında bazen de bir çöp arabasının arkasında ararsın... #MücadeleÇıkmazı yakında sinemalarda!" sözlerine yer verildi. Ulusoy'un yaklaşık beş yıl sonra sinemaya döneceği filmin çekimleri ağustos ayının ilk haftasında başladı ve Koronavirüs önlemleri altında devam ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda Can Ulkay otururken, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top