Hesabım
    İngiltere Yapımı Ajan Filmi "A Call To Spy"dan Poster Geldi

    A Call To Spy, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    İngiltere'den James Bond dışında ajan filmlerinin de çıkabileceğini gösteren A Call To Spy'dan özel bir poster paylaşıldı. II. Dünya Savaşı döneminde geçen filmin görselinde yaşamlarını özgürlükleri için ortaya koyan iki kadını görüyoruz.

    Çektiği ilk uzun metraj film Radium Girls'ün ardından yeni bir filmle karşımıza çıkan yönetmen Lydia Dean Pilcher'ın yönetmen koltuğuna oturduğu A Call To Spy'ın konusu ise şöyle: İkinci Dünya Savaşı’nın başlarında İngilizler umutsuzluğa düştüğü sırada Churchill, kadınların casus olarak işe alınıp, eğitilmelerini emreder. Kadınların göz korkutucu misyonları sabotaj yapmak ve bir direniş oluşturmaktır. Bu görev için Vera Atkins, hırslı bir kadın olan Amerikalı Virginia Hall ve barış yanlısı bir kadın olan Noor Inayat Khan’ı işe alır. Kadınlar, Fransa’daki Nazi rejimini zayıflatmak için birlikte zorlu bir mücadeleye girişir.

    A Call To Spy'ın oyuncu kadrosunda Sarah Megan Thomas, Stana Katic, Radhika Apte, Linus RoacheRossif Sutherland gibi birçok önemli oyuncu bulunuyor. Filmin senaryosunu da A Call To Spy'ın yıldızı Sarah Megan Thomas kaleme aldı. Müslüman barış yanlıları, Naziler, Nazi rejimi altındaki Fransızlar arasında mekik dokuyan A Call To Spy, 23 Ekim 2020 tarihinde İngiltere'deki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top