Hesabım
    Robert De Niro'nun Başrolde Olduğu Komedi "The Comeback Trail'dan Fragman!

    Filmin kadrosunda Oscar ödüllü Morgan Freeman ve Tommy Lee Jones da var..

    Her şey bir anda ters gidebileceğinden, film endüstrisinde çalışmak adeta kabus gibidir. İşin içinde yüklü miktarda paralar da olunca büyük riskleri de beraberinde getirir. Bazen de, Robert De Niro'nun başrolde olduğu The Comeback Trail'de olduğu gibi sinema kurtarıcı bir görev üstlenir. En azından siz öyle umarsınız. Robert De Niro ve yıldız oyuncu kadrosunun Hollywood tarihindeki en ölümcül dolandırıcılık hikayelerinden birini perdeye aktaracağı filmden ilk fragman yayınlandı. De Niro, mafyaya olan yüklü borcunu bir cinayet işleyerek ödemek zorunda kalır ve bu işi halletmek için birçok planı vardır.  

    The Comeback Trail'de yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu olduğunda bahsetmiştik. Bu kadroda, Robert De Niro'ya, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Zach BraffEmile Hirsch ve Nick Vallelonga eşlik ediyor. Bir çift yapımcı (Robert De Niro ve Zack Braff), bir gangstere geri ödeme yapmak için sigorta sahteciliği üzerine bir plan yapar, mafya babasına (Morgan Freeman), rakip bir yapımcının (Emile Hirsch) setinde kaza süsü vererek cinayet işlemeyi ölmeyi göze alacak kadar ciddi bir borcu vardır. Tüm yapmaları gereken, tamamen çılgın bir western yıldızıyla (Tommy Lee Jones) tamamlanmış kendi filmlerini çekiyorlar gibi görünmek ve onun "kazara" ölmesini sağlamak.

    Filmin yönetmen koltuğunda, daha önce Wise Guys, Midnight Rune, 29th Street ve Bad Boys gibi komedi aksiyon filmlerinin senaryolarına imza atan ve son yıllarda yönetmenliğe hızlı bir geçiş yapan George Gallo bulunuyor. Gallo, elbette bu filmin senaryosuna da imzayı atan kişi. 13 Kasım 2020 tarihinde vizyona girmesi beklenen film, 1982 yılında Harry Hurwitz'in çektiği aynı adlı orijinal filmin yeniden çevrimi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top