Hesabım
    Chloe Grace Morets, Bilim Kurgu Filmi "Mother/Android"de Rol Alacak

    Mother/Android'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Yıldızı parlayan genç oyuncu Chloe Grace Moretz, yeni bir film projesinde rol almak için anlaşma imzaladı. Netflix için Project Power filmini yazan Mattson Tomlin, bu kez de Chloe Grace Moretz ile birlikte "Mother/Android" filmini çekecek.

    The Batman filminin senaryosunda Matt Reeves ile ortak çalışma yürüten Mattson Tomlin, yeni bir film için hazırlıklara başladı. Kick-Ass, Greta, Let Me In, The 5th Wave gibi yapımların yıldız oyuncusu Chloe Grace Moretz, bilim kurgu filmi "Mother/Android"in başrolünü üstlenecek. Moretz, Mother/Android'de Georgia'ya hayat verecek. Georgia, erkek arkadaşı Sam ile birlikte ülkelerinden kaçmaya çalışıyorlardır. Çünkü ülkede yapay zeka ile insanlar arasında büyük bir savaş çıkmıştır. Çocuklarının doğumuna birkaç gün kala kendilerini No Man's Land adında bir yerde mücadele verirken bulacaklardır. Yani çocukları doğmadan önce yapay zeka savaşından kaçıp kurtulmaları gerekiyordur.

    Söylenenlere göre Mother/Android filmi Tomlin için kişisel bir yapım olacak. Çünkü Mattson Tomlin'in ebeveynleri Romanya devrimi sırasında çocuklarını güvende tutabilme mücadelesi verirken hayatını kaybetmişti. Tomlin, bu proje için de Matt Reeves ve Miramax ile birlikte çalışma yürütecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top