Hesabım
    Zendaya, "Kill Bill 3" Dedikoduları Hakkında Konuştu

    Zendaya, Nikkia'yı mı canlandıracak?

    Quentin Tarantino'nun meşhur film serisi Kill Bill, yeniden gündeme geldi. Bu kez Tarantino ya da yıldız oyuncusu Uma Thurman sayesinde değil; Zendaya sayesinde gündemde kendine yer buldu. Çünkü dedikodulara göre Zendaya, Kill Bill'deki Nikkia karakterinin yetişkin halini canlandırmalı.

    Kill Bill serisinde Uma Thurman'ın karakteri, Vernita Green'i takip ederek mutfakta öldürmüştü. Vernita'nın küçük kızı Nikkia ise bu korkunç ölüm sahnesine kapının arkasından şahit olmuştu. Dedikodulara göre Nikkia'nın yer alacağı Kill Bill 3 filmi çekilecek ve karaktere Zendaya hayat verecek. Nikkia, film boyunca annesinin intikamının peşinde olacak. Bu konuda aynı zamanda Vernita'yı canlandıran Vivica A.Fox da konuşmuştu ve Zendaya'yı desteklediğini ifade etmişti. Fox, Zendaya'nın olması durumunda projeye kesinlikle yeşil ışık yakılacağını söylemişti.

    Şimdi ise Zendaya, Dune filmi hakkında röportaj verirken Kill Bill 3 dedikoduları ile ilgili de konuştu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Bunu gördüm! Bunu söylediği için onur duydum. O harika biri ve benim hakkımda böyle düşündüğü için gururum okşandı. Ama biliyorsunuz ki bu yalnızca bir fikir. İnternet bir şeyleri alıyor ve peşinden gidiveriyor." Zendaya'yı yakın zamanda yıldız kadrolu Dune filminde izleyeceğiz. Ayrıca oyuncunun bir önceki projesi Euphoria dizisi, hala en çok beğenilen diziler arasında anılarak gündemdeki yerini koruyor.

    Diğer yandan Quentin Tarantino'nun Kill Bill 3 filmine sıcak bakma ihtimali düşük gibi görünüyor. Çünkü yönetmen, son olarak mesleğinden emekli olmak istediğini açıklamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top