Hesabım
    Sony İmzalı The Broken Hearts Gallery'nin İkinci Fragmanı Yayında!

    Romantik komedi filmi The Broken Hearts Gallery'den fragman geldi.

    Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmeyen romantik komedi filmi "The Broken Hearts Gallery"den fragman paylaşıldı. Yıldız oyuncu ve müzisyen Selena Gomez'in yapımcısı olduğu The Broken Hearts Gallery'nin fragmanında, Lucy Gulliver isimli bir sergi asistanının geçmiş ilişkilerinden kurtulamama yolculuğunu izliyoruz.

    The Broken Hearts Gallery'nin konusu ise şöyle: New York’ta yaşayan Lucy, bir sanat galerisinde asistan olarak çalışan genç bir kadındır. Duygusal bir koleksiyoncu olan Lucy, yaşadığı her ilişkisinden kendisine bir hatıra kalacak bir şeyler toplar. Son erkek arkadaşı tarafından terk edildikten sonra Lucy, sevginin geri bıraktığı öğeler için bir galeri açmaya karar verir. Kısa sürede büyük yankı uyandıran galeri, Lucy dahil tüm romantikler için yeni bir başlangıç oluşturur. Filmin yönetmen ve senarist koltuğuna Gossip Girl, Grey's Anatomy gibi yapımların yönettiği bölümlerle tanınan Natalie Krinsky oturuyor.

    Filmde Lucy rolüne 'Blockers', 'Bad Education' gibi yapımlardan tanıdığımız Geraldine Viswanathan hayat verirken ortağı olarak Stranger Things'ten tanıdığımız Dacre Montgomery'yi görüyoruz. Viswanathan ve Montgomery'nin yanı sıra son olarak Ramy'de izlediğimiz Molly GordonUtkarsh AmbudkarArturo CastroSuki Waterhouse, Phillipa Soo, Taylor Hill gibi isimler yer alıyor.

    The Broken Heats Gallery'nin 11 Eylül tarihinde izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top