Hesabım
    Altın Portakal'da Galasını Yapacak Olan "Gelincik"ten Fragman!

    Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Yıldırım başrollü Gelincik'ten fragman geldi.

    Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve sanat sinemasına giriş yapan Kaan Yıldırım'ı bir araya getiren Gelincik filminden fragman paylaşıldı. Prömiyerini 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yapacak olan filmin fragmanında karanlık bir dünyaya adım atıyoruz.

    Orçun Benli'nin imzasını attığı polisiye türündeki gerilim filmi Gelincik'in konusu ise şöyle: Görevinden ayrılan bir polis olan Ayhan, yıllarca mücadele ettiği her şeyi ardında bırakarak kendisine yeni bir yaşam kurmaya karar verir. Şehirden uzakta bulunan bir orman evine yerleşen Ayhan, burada avcılık yapar. Ava çıktığı bir gün bir gelincik vuran Ayhan, bu sırada ortaya çıkan Karadayı'dan gelincikler hakkında tuhaf bir kenahet öğrenir. Gelincikler konusunda kendisini uyaran Karadayı, tuhaf olduğu kadar iyi bir insana benzemeketedir. Ayhan, ardında bıraktığı anılarıyla yüzleşirken bir yandan da kendisine musallat olan gelincikle mücadele etmek zorunda kalır.

    Gelincik'in oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan ve Kaan Yıldırım'ın yanı sıra Hande Doğandemir, Bülent Emrah Parlak, İnan Ulaş Torun, Nilperi Şahinkaya, Mehmet Ali Kaptanlar, Yıldırım Beyazıt, Eray Özbal, Bulut AkkaleCansu Karakartal bulunuyor. Yönetmen Orçun Benli'yi Hep Yek 2, Ver Kaç, 5 Dakikada Değişir Bütün İşler, Gulyabani, Bu Son Olsun gibi yapımlarla tanıyoruz. Benli'nin Bu Son Olsun filmi de Gelincik gibi politik bir film olarak karşımıza çıkmış ve 12 Eylül dönemine mizahi bir bakış atmıştı.

    Altın Portakal Film Festivali, 3 ile 10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top