Hesabım
    Sacha Baron Cohen'li "Borat 2" Geliyor!

    Komedi filmi Borat'a devam filmi geliyor.

    Sacha Baron Cohen, sinema dünyasına geri dönüyor. Netflix'te yayınlanan The Spy dizisinin ardından sessizliğe bürünen Cohen, Borat 2 filmiyle geri dönecek. Söylenenlere göre Cohen'in Borat 2'yi çekmek için fikirleri oluşmuş durumda. Ancak film hakkında çok az bilgi verildi.

    Borat filmi her ne kadar eleştirmenlerin gözdesi olmasa da dünya çapında komedi izleyicileri için farklı bir konumda bulunuyor. Zaman zaman rahatsız edici ofansif mizahıyla replikleri akıllarda yer edinmiş durumda. İlk film 2006 yılında hayata geçirilmişti. Şimdi ise Borat'a devam filmi geliyor. Kaynaklardan aktarılan bilgilere göre Borat, yaşadığı şeylerden sonra kendini bir süper star zannediyor. Bu nedenle de durmadan saklanıyor olacak. Bunun dışında Borat 2 hakkında bir bilgi bulunmuyor.

    İlk Borat filminin konusu ise şöyleydi: Borat Sagdiyev, Kazakistan’da bir TV muhabiri olup aynı zamanda Kazakistan’ın en önemli altı adamından biridir. Hükümeti tarafından Amerika’ya gönderilir. Amerika toplumu ve kültürü hakkında bir belgesel hazırlaması istenir. Borat, Amerikan mizahını kavrayabilmek için New York’ta bazı eğitimler alır. Bu sırada Pamela Anderson’a aşık olur. Tek istediği onunla evlenmektir. İşte konuşma uslubu, türlü patavatsızlıkları ile tanınan karakterimizin Amerika dolaylarındaki maceraları bu kez beyazperdeden ulaşıyor izleyicisine.

    Borat'ın hakları Fox'a aitti. Şimdi ise Disney'e geçiş yapacak gibi görünüyor. Borat 2 hayata geçirilirken Sacha Baron Cohen başka yapımlarla meşgul olacak. Son olarak oyuncu, Netflix'in en önemli yapımlarından biri olacak olan The Trial Of The Chicago 7'da rol aldı. Film, yakında izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top