Hesabım
    Mel Gibson'lı Noel Komedisi "Fatman"in Hakları Saban Films'e Gitti

    Mel Gibson başrollü bir Noel filmi geliyor.

    Son zamanlarda Hollywood'un tartışma konusu haline gelen usta oyuncu Mel Gibson'ın başrolünde bulunduğu yeni bir film geliyor. "Fatman" adını alan filmin hakları Saban Films'e devredildi. Bir kara komedi olacağı söylenen Fatman Noel Baba, orijinal adıyla Santa Claus'u odağına alacak.

    Braveheart, Ransom, Lethal Weapon serisi gibi genellikle aksiyon dolu yapımlarda izlediğimiz usta oyuncu Mel Gibson, "Fatman" isimli Noel filminin yıldızı olacak. Filmde Gibson'a Ant-Man and The Wasp'tan hatırladığımız Walton Goggins ve Homecoming'de rol alan Marianne Jean-Baptiste eşlik edecek.

    Fatman, 12 yaşında üstün zekalı denilebilecek bir çocuğu konu edinecek. Çocuk, Noel Baba'yı öldürmesi için bir kiralık katil tutacaktır. Filmde Noel Baba'yı Mel Gibson, bir oyuncak dükkanında çalışan keskin nişancı Skinnyman'i ise Walton Goggins canlandıracak. Fatman'in yönetmenliğini Eshom ve Ian Nelms üstlenecek. Nelms Kardeşler'i  Lost on Purpose ve Small Town Crime uzun metraj filmleriyle tanıyoruz. Şu an için çekimlere ne zaman başlanacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top