Hesabım
    Malin Akerman Başrollü "Friendsgiving"den Fragman Geldi!

    Komedi filmi Friendsgiving'den fragman paylaşıldı.

    Yıldız oyuncular Malin AkermanKat Dennings ve Jane Seymour'un başrolünü paylaştığı "Friendsgiving"den fragman geldi. Saban Films'in Şükran Günü'nü odağına alan yeni komedi filmi Friendsgiving'in fragmanında büyük bir aile ve arkadaş grubunun bir araya gelişine ve işlerin pek de yolunda gitmeyip absürd anlara neden olmasına tanıklık ediyoruz.

    Hem senaristliğini hem de yönetmenliğini Nicol Paone'nin üstlendiği Friendsgiving'in konusu ise şöyle: Abby'nin Şükran Günü'ndeki tek planı en yakın arkadaşı Molly ile sarhoş olabilmektir. Ancak bu sakin planları, işin içine diğer arkadaşların ve aile üyelerinin dahil olmasıyla iptal olur. Molly'nin yeni garip erkek arkadaşı ve Molly'nin eski kocasına takık olan annesi akşam boyunca olay yaratır. Sonuç olarak kaotik bir tatil onları bekliyordur.

    Friendsgiving'in oyuncu kadrosunda Malin Akerman, Kat Dennings ve Jane Seymour'un yanı sıra Aisha Tyler, Chelsea Peretti, Christine Taylor, Deon ColeRyan Hansen gibi isimler yer alıyor. Yönetmen ve senarist Nicol Paone, Friendsgiving ile ilk uzun metraj yönetmenlik denemesini hayata geçirmiş oldu. Filmin 23 Ekim 2020'de yurt dışında vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top