Hesabım
    Anne Hathaway ve Doug Liman, Salgın Soygunu "Lockdown" ile Bir Araya Geliyor

    Lockdown için anlaşmalar yapılmaya başlandı.

    Yıldız oyuncu Anne Hathaway, başarılı yönetmen Doug Liman ile bir araya geliyor. Liman, Tom Cruise'lu Edge of Tomorrow'un ardından bu kez adımlarını dünyada atıyor ve salgın sırasında geçen bir soygun filmi çekme kararı alıyor. Filmin adı ise "Lockdown" olacak. Anne Hathaway ile henüz anlaşma yapılmadı, ancak son görüşmeler yapılıyor.

    Taboo ve See dizileriyle tanınan Steven Knight'ın kaleme aldığı Lockdown filmi için harekete geçildi. Lockdown'ı 'salgın sırasında geçen soygun filmi / romantik komedi' olarak tanımladıklarını görüyoruz. Lockdown için 10 milyon dolar ya da daha altında bir bütçe düşünülüyor. Bu durumda son derece minimal bir film karşımıza çıkacak.

    Yıldız oyuncu Tom Cruise'un Doug Liman ile birlikte çekeceği uzay filminde görev alan P.J. Sandwyck, Lockdown'ın da yapımcılığını üstlenecek. Yapımcı olarak Alison Winter ona eşlik edecek. Söylenenlere göre görüşme yapılan bir diğer oyuncu Peaky Blinders'ın yıldızı Cillian Murphy. Eğer Murphy ile de anlaşma yapılırsa son olarak Modern Love, The Last Thing He Wanted ve Dark Waters'da izlediğimiz Anne Hathaway'e eşlik etmiş olacak.

    Lockdown filminin Eylül'ün son günlerinde çekilmeye başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top