Hesabım
    Kodi Smit-McPhee, "2067"de Zamanda Yolculuğu Yapıyor

    2067'den fragman geldi!

    X-Men filmlerinin genç yıldızlarından Kodi Smit-McPhee'nin başrolüne yerleştiği bilim kurgu filmi 2067'den fragman paylaşıldı. Post apokaliptik filmin fragmanında kendimizi çok gelişmiş bir dünyada buluyoruz. Ancak bu dünyada insanlık yok olmaya mahkumdur ve McPhee'nin karakteri Ethan Whyte'ın zamanda geriye gitmesi gerekmektedir.

    Hipsters ve Tombiruo'nun yönetmen koltuğuna oturan Seth Larney'nin hayata geçirdiği bilim kurgu filmi 2067'ın konusu ise şöyle: Takvimler 2067 yılını gösterdiğinde, dünya büyük bir tehlike altındadır. İklim değişikliğinin bir sonucu olarak insanlar yapay oksijenle yaşamak zorunda kalır. Sentetik O2'nin neden olduğu bir hastalık, dünya nüfusunu ölmesine neden olur. Bir yeraltı tüneli işçisi olan Ethan, insan ırkını kurtarmak için savaşmak zorunda kalır. Ethan bu süreçte, bilinmeyen tehlikelerle dolu korkunç yeni bir dünyaya sürüklenir.

    Seth Larney'nin yazıp yönettiği 2067'nin oyuncuları arasında Kodi Smith-McPhee'nin yanı sıra Ryan Kwanten, Leeanna Walsman, Deborah Mailman, Sana'a Shaik gibi isimler bulunuyor. 2067'nin 2 Ekim 2020 tarihinde VOD olarak ve sinemalarda gösterime sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top