Hesabım
    Neve Campbell, Yeni Scream Filminde Sidney Prescott Rolüne Geri Dönüyor

    Campbell, sevilen karakteri bir kez daha canlandıracak

    Spyglass ve Paramount Pictures'ın perşembe günü yaptığı duyuruya göre Neve Campbell, yeni bir “Scream” filminde sürekli travma yaşayan Sidney Prescott rolünü yeniden canlandıracak. Campbell, 1996'da orijinalinden başlayarak, Wes Craven tarafından yönetilen önceki dört “Scream” filminde Sidney rolünü oynadı.

    Spyglass ve Paramount'un meta korku serisinin “yeniden başlatılması” olarak nitelendirdiği yeni “Scream” filmi James Vanderbilt (Zodiac, Murder Mystery) ve Guy Busick (Ready or Not)'in senaryosundan Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yer aldığı korku filmleri grubu Radio Silence (Ready or Not, V / H / S) tarafından yönetiliyor. Campbell tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni film orijinal “Scream” filmlerinin geçtiği Woodsboro, California'daki kurgusal ortamına geri dönecek.

    Campbell yaptığı açıklamada, "Radio Silence'la belirli bir zaman geçirdikten sonra, Wes Craven'e ve onun "Scream" serisinde yarattığı her şeye büyük bir sevgi, saygı ve hayranlık gösterdiklerini gördüm. Sidney Prescott rolüne ve Woodsboro'ya geri döneceğim için çok heyecanlıyım." dedi. David Arquette ve Courteney Cox da sırasıyla Dewey Riley ve Gale Weathers rollerini yeniden canlandırıyorlar ve oyuncu kadrosuna Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (In The Heights) ve Jenna Ortega (You) katıldı.

    Birinci, ikinci ve dördüncü “Scream” filmlerini yazan Kevin Williamson, Vanderbilt ve Radio Silence üyesi Chad Villella'yla birlikte yönetici yapımcılığını üstleniyor. Paul Neinstein ve William Sherak prodüksiyon yapıyor. Radio Silence yaptığı açıklamada. “Sidney Prescott karakterinin film sevgimizi ne kadar şekillendirdiğini ve Neve'le çalışma şansına sahip olmanın bir hayalin gerçek olduğunu ifade etmekte zorlanıyoruz. Neve'siz bir Scream olamazdı. "Scream" filmi ve Woodsboro'da ona katılacağımız için çok heyecanlı ve onurluyuz." dedi.

    Orijinal "Scream" filmi büyük bir gişe başarısıydı ve 1996'da Noel tatilinde gösterime girdikten sonra, kendine güvenen zeki mizahi yönü ve gerilim türünün eğlenceli karışımı nedeniyle dünya çapında 173 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Her filmde, Edvard Munch’ün ikonik resmi “The Scream”e dayanan ucuz bir plastik maske takan katiller, her zaman bir şekilde slasher film tarihi bilgisine sahipti ve şu ya da bu şekilde Campbell'ın canlandırdığı Sidney'in peşine düştü. Yeni "Scream" filmi Kuzey Carolina, Wilmington'da çekilecek ve 14 Ocak 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top