Hesabım
    Daisy Ridley, Orijinalinde Rey'in Kenobi Soyundan Olduğunu Söylüyor

    Daisy Ridley'den The Rise of Skywalker açıklaması geldi.

    Skywalker efsanesi, Star Wars: The Rise of Skywalker ile sona ermişti. Aynı zamanda bunun anlamı yeni nesil kahramanlarımız Rey, Finn ve Poe'ya da veda etmekti. Rey'e hayat veren Daisy Ridley, The Rise of Skywalker'da karakterinin finaliyle ilgili yapılan değişikliklerden bahsetti. Söylediklerine göre, Rey aslında Kenobi soyunun bir üyesiydi.

    Star Wars: The Rise of Skywalker hepimizi şaşırtmış ve biraz da gereksiz bir şekilde Rey'i Palpatine'in varisi ilan etmişti. Ridley, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Başta Obi-Wan bağlantısıyla ilgileniyorlardı. Birkaç farklı versiyonu vardı. Sonrasında Rey 'hiçkimse'ye dönüştü. Bölüm 9'a geldiğimizde J.J. Abrams bana filmi anlattı ve Palpatine'nin büyükbabam olmasının harika olduğunu düşündüm. İki hafta sonra J.J. emin olmadıklarını söyledi. Sürekli olarak değişti. Filmin çekimleri sırasında bile sonucun ne olacağından emin değildim."

    Filmin konusu ise şöyleydi: Kylo Ren, Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey, kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Disney, Star Wars dünyasını geliştirmeye devam edecek. Film dünyası konusunda hala belirsizlik söz konusu. Ancak The Mandalorian dizisi ikinci sezonuyla devam edecek. Ayrıca Cassian Andor, Obi Wan Kenobi ve kadın başrollü bir dizi yolda gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top