Hesabım
    Baz Luhrmann İmzalı Elvis Presley Film Çekimleri Bu Ay Devam Edecek

    Elvis Presley filminin çekimleri Avustralya'da sürdürülecek.

    Baz Luhrmann'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Elvis Presley biyografik filminin çekimlerinin, coronavirüs nedeniyle Mart ayından itibaren durdurulmasına karar verilmişti. Ancak yönetmenin yaptığı bir açıklamayla birlikte, Austin Butler'ın yıldızı olacağı filmin çekimlerinin Eylül ayı ile birlikte devam ettirileceği öğrenildi.

    Yeni Elvis Presley biyografik filmi için Eylül'ün 23'ünde Avustralya Queensland'e gidileceği resmi olarak açıklandı. Yönetmen Baz Luhrmann, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Elvis'in de dediği gibi işimize bakmak için geri dönüyoruz. Bu benzeri görülmemiş global durumun içerisinde Tom Hanks'in ve tüm harika kadromuz ile ekibimizin Elvis Presley prodüksiyonunu başlatmak üzere Avustralya'ya dönüp Austin Butler'a eşlik edebilecek olması bir ayrıcalık. Filmimize çok destek olan Queensland'deki durumlara bakıldığı zaman ne kadar şanslı olduğumuz konusunda yeterince vurgu yapmadığımı düşünüyorum. Tom Hanks'in iki haftalık karantina sürecinden çıkıp çekimlere devam etmesi için sabırsızlanıyoruz."

    Biyografi türündeki film, Elvis Presley'nin müzik kariyerini ve yaşamını aynı anda keşfetmeye yönelik olacak. Özellikle menajeri Colonel Tom Parker ile olan karmaşık ilişkisi gözler önüne serilecek. Bilindiği üzere Tom Parker, Elvis Presley'i henüz kimse tanımıyorken keşfetmiş ve onun müzik yolculuğunda yanında yer almıştı. Parker'ın, Elvis Presley'nin kariyerinin hemen hemen her adımından sorumlu olmasıyla birlikte özellikle de gelmiş geçmiş en popüler müzik şirketlerinden biri olan RCA ile yaptığı albüm anlaşması ve oyunculuk kariyeri başarısında parmağı bulunuyordu. 

    Eğer coronavirüs bir engel daha getirmezse Elvis Presley biyografik filmi 5 Kasım 2021'de vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top