Hesabım
    Apokaliptik Film "Save Yourselves!"ten Eğlenceli Fragman!

    Save Yourselves'ten fragman paylaşıldı.

    Bilim kurgu ve komedi türlerinin bir araya geldiği Save Yourselves'ten fragman paylaşıldı. Glow'un yıldızı Sunita Mani ile John Reynolds'ın başrolünü paylaştığı filmin fragmanında kendimizi apokaliptik bir dünyada buluyoruz. Ama bu apokaliptik zaman dilimi aynı zamanda renkli bir dünya yaratıyor.

    Save Yourselves'in konusu ise şöyle: Jack ve Su, pek çok arkadaşları gibi teknoloji bağımlısı olan, telefonlarını kapatamayan bir çifttir. Bu duruma bir son vermek isteyen Jack ve Su, ormanda izole bir eve gidip, bir hafta boyunca teknolojiden uzak kalmaya karar verirler. Jack ve Su bildirimlerden uzak bir hayat yaşarken gezegen büyük bir saldırıya uğrar. Yaşananlardan habersiz olan çift, izole yaşamlarından ayrılma zamanı geldiğinde medeniyete geri dönmenin bir yolunu bulmak zorunda kalır.

    Save Yourselves'in yönetmenliğini ilk uzun metraj filmlerine imzalarını atan Alex Huston Fischer ile Eleanor Wilson üstleniyor. İkili aynı zamanda senaryoyu da kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Sunita Mani ve John Reynolds'ın yanı sıra Ben Sinclair, John Early, Jo Firestone gibi isimler bulunuyor.

    Film, 2 Ekim tarihinde VOD olarak ve sınırlı sayıda sinemada gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top