Hesabım
    Disney+'ın Kalpleri Isıtan Yeni Filmi "Clouds"tan Fragman!

    Dram filmi Clouds'tan fragman paylaşıldı.

    Geçtiğimiz yıl Kasım ayında açılışını yapan Disney+, birinci yılını kutlamak için hazırlanıyor. The Mandalorian ile başlattığı orijinal içeriklerine Clouds ile bir yenisi ekleniyor. Dram türündeki müzikal film Clouds'un fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Yönetmen oyuncu Justin Baldoni'nin imzasını attığı Clouds'un fragmanında kemik kanseri olan genç birinin yaşam hikayesini izliyoruz.

    Fin Argus'un kanser teşhisi konulan genç rolüyle başrolünü üstlendiği Clouds'un konusu ise şöyle: Bir gencin hayatı, kendisine nadir görülen bir kemik kanseri teşhisi konulması ile alt üst olur. Yaşadığı şoku atlatmasının ardından genç, hayatta az kalan zamanını değerli bir şekilde geçirmeye karar verir. Bu süreçte genç başkalarına ilham olmanın yolunu bulur. Clouds'un yönetmenliğini Jane The Virgin, The Bold and The Beautiful gibi yapımlarla tanınan oyuncu yönetmen Fin Argus üstleniyor.

    Clouds'un senaryosu, Casey La Scala, Kara Holden ve Patrick Kopka'nın kaleminden çıktı. Senaryo Laura Sobiech'in Fly a Little Higher kitabından uyarlandı. Filmin oyuncu kadrosunda Fin Argus'un yanı sıra Sabrina Carpenter, Madison Iseman, Neve CampbellTom Everett Scott gibi isimler bulunuyor. Clouds, Mad Chance/La Scala Films Production ortak yapımı olarak hayata geçirildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top