Hesabım
    Korku Komedi Filmi "Freaky"den Altyazılı Fragman!

    Blumhouse filmi Freaky, sıra dışılıkla sıkıcılığı bir araya getiriyor!

    En iyi korku filmlerini izleyicilerle buluşturan Blumhouse, bu kez bir lise korku komedisini hayata geçirdi. Kathryn Newton'ın başrolünde yer aldığı Freaky'den bir fragman paylaşıldı. Türkçe adıyla Sıra Dışı'nın fragmanında, genç bir kızın sıkıcı hayatının nasıl bir anda ters yüz olduğunu görüyoruz.

    Kathryn Newton'a Vince Vaughn'un yıldız olarak eşlik ettiği korku komedi filmi Sıra Dışı'nın konusu ise şöyle: 17 yaşında genç bir kız olan Millie Kessler, bir seri katil olan Blissfield Butcher’ın yeni hedefidir. Katilin mistik hançeri bedenlerinin yer değiştirmesine neden olduğunda Millie kendisini korkunç bir kabusun içinde bulur. Katil ile vücut değiştirmesinden sonra Millie, bu değişikliğin kalıcı hale gelmesine 24 saatten az kaldığını fark eder. Bu sırada Millie’nin bedeninde olan katil, iştahla insan avına çıkar.

    Sıra Dışı'nın senaryosunu Bordertown dizisinden tanıdığımız Michael Kennedy ve Ölüm Günün Kutlu Olsun, Paranormal Activity serisi, İzciler Zombilere Karşı gibi yapımlara imzasını atan başarılı senarist Christopher Landon kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğunda yine Christopher Landon bulunuyor. Blumhouse ve Landon daha önce de Ölüm Günün Kutlu Olsun gibi projelerde birlikte çalışmıştı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Katgryn Newton ve Vince Vaughn'un yanı sıra Alan Ruck, Uriah Shelton, Katie Finneran gibi isimler bulunuyor.

    Sıra Dışı'nın bir 13. Cuma olan 13 Kasım'da vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top