Hesabım
    Nia DaCosta ve Jordan Peele İmzalı ‘Candyman’in Vizyon Tarihi 2021'e Ertelendi

    Film, 2021 yılındaki belirsiz bir tarihe ertelendi

    Ülkemizde "Şeker Adamın Laneti" olarak bilinen "Candyman"in yeni versiyonunu izlemek için 2021 yılına kadar beklememiz gerekecek. Nia DaCosta tarafından yönetilen ve Jordan PeeleWin Rosenfeld ve DaCosta tarafından yazılan doğaüstü slasher filminin vizyon tarihini ertelendi ve şimdilik, sadece önümüzdeki yıl büyük ekranda gösterime gireceği açıklandı.

    Candyman”, normal plana göre 16 Ekim'de sinemalarda olacaktı. Filmin arkasındaki stüdyolar Universal ve MGM henüz yeni bir çıkış tarihi belirlemedi ancak, önümüzdeki haftalarda tam tarihi duyurmayı planlıyor. Haber, Warner Bros.'un “Wonder Woman 1984”ü 2 Ekim'den Noel Günü'ne ertelemesinden saatler sonra gelmiş oldu. “Wonder Woman” devamı olmasaydı, “Candyman”, “Tenet”in ardından beyaz perdede vizyona girecek bir sonraki yüksek profilli film olacaktı.

    "Tenet", geçen hafta ABD'de piyasaya çıktı ve pandemi sırasında seyircilerin sinemalara dönüp dönmeyeceğini test etmesi bekleniyordu. Christopher Nolan'ın yönettiği film, tatil çerçevesinde 20 milyon dolar gelir elde etti ve beklenenden daha iyi bir gişe hasılatı elde etti. Sony’nin romantik komedisi "The Broken Hearts Gallery" ise bu hafta sonu açıldıktan sonra, Disney ve Marvel’in 6 Kasım’daki çizgi roman macerası "Black Widow" sinemalarda gösterime girmesi planlanan bir sonraki büyük film olacak.

    "Candyman", başlangıçta haziran ayında çıkacaktı ama Koronavirüs salgını nedeniyle birkaç defa ertelendi. Film, Bernard Rose tarafından yönetilen 1992 yapımı slasher filminin "ruhani devamı" olarak tanımlanıyor. Korkunç şehir efsanesine dayanan film, Candyman'ın hikayesini keşfettikten sonra akıl sağlığını yitirmeye başlayan mücadeleci bir sanatçıya (Yahya Abdul-Mateen II tarafından canlandırıldı) odaklanıyor. Hikaye devam ederken, biri aynaya beş kez adını söylerse, Candyman görünecek ve onu çağıranı öldürecektir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top