Hesabım
    Netflix, Halle Berry'nin Yönettiği "Bruised"in Haklarını Satın Almak Üzere

    Berry, ilk yönetmenlik denemesiyle Netflix'te olabilir.

    Netflix, Halle Berry’nin ilk yönetmenlik denemesinin dünya çapındaki dağıtım hakları için rakiplerini devirmek üzere. Müzakerelere aşina olan kişiler, Toronto Film Festivali'nde devam eden bir tanıtım çalışmasıyla gösterilen Berry’nin "Bruised" adlı dramının 20 milyon dolara yakın bir fiyat artırdığını bildirdi.

    Endeavour Content anlaşmada film yapımcılarını temsil ediyor ve Sierra / Affinity uluslararası alanda yardımda bulunuyor. Yönetmen aynı zamanda, hem atlet hem de anne olarak kurtuluş mücadelesi veren yıkık dökük bir MMA savaşçısının hikayesinde başrolde. Berry, filmi Michelle Rosenfarb'ın kaleme aldığı senaryodan yönetti. Film, hafta sonu Toronto'dan gösterilecek olsa da anlaşmanın ne zaman sonlanacağı ve filmin yayın hizmetinde ne zaman sunulacağı belirsiz.

    Berry, Variety'nin TIFF ön izleme sayısının kapak yıldızıydı ve bu mecraya verdiği röportajda ekrana olan yolculuğunu ve yönetmen koltuğuna yaptığı büyük sıçrayışta prodüksiyonu neredeyse durduran iki kırık kaburga kemiğini anlattı. Berry "Çok uzun zamandır hazırlandığım için durmak istemedim. Prova yaptık ve biz hazırdık. Yani aklım, yönetmen tarafımdaydı ve sadece devam etmeliyim diye düşündüm. Bunu bölümlere ayırdım ve devam ettim: 'Durmayacağım. Ben çok uzağa geldim. Bu acıtmıyormuş gibi davranacağım. Bunu kendim yapacağım dedim' ve biz bunu başardık." dedi. 

    Projenin yapımcıları arasında Basil Iwanyk, Brad Feinstein, Guymon Casady, Erica Lee, Paris Kassidokostas-Latsis, Terry Dougas, Linda Gottlieb ve Gillian Hormel yer alıyor. Halle Berry, Hollywood'un en popüler kadın oyuncularından ve bir Oscar sahibi. Yakın zamanda kendisini Kingsman: The Golden Circle ve John Wick 3: Parabellum filmlerinde izleme şansı elde ettik. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top