Hesabım
    Zazie Beetz, Regina King ve Lakeith Stanfield "The Harder They Fall"un Kadrosunda!

    The Harder They Fall'un oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Idris Elba'nın yıldızı olacağı "The Harder They Fall" filminin oyuncu kadrosu genişlemeye başladı. Yapılan duyuruya göre Zazie Beetz, Regina King, Lakeith StanfieldDanielle DeadwylerEdi Gathegi ve RJ Cyler, The Harder They Fall'un oyuncu kadrosuna katıldı. Jeymes Samuel ise filmin yönetmen koltuğunda bulunacak.

    They Die By Dawn filmiyle ilk uzun metrajına imzasını atan Jeymes Samuel, yeni filmi The Harder They Fall için harekete geçti. Boaz Yakin'in senaryosunu kaleme aldığı The Harder They Fall'un oyuncu kadrosuna, son olarak Joker, Nine Days ve Still Here'da izlediğimiz Zazie Beetz; Watchmen'in yıldızı Oscar ödüllü oyuncu Regina King; Knives Out, The Photograph ve Sorry To Bother You'nun başarılı ismi Lakeith Stanfield; Da 5 Bloods'ta izlediğimiz Delroy Lindo; The Last Thing He Wanted'dan hatırladığımız Edi Gathegi ve RJ Cyler eklendi.

    The Suicide Squad'da izleyeceğimiz hem Marvel, hem DC yıldızı Idris Elba The Harder They Fall'un başrolü olacak. The Harder They Fall adını taşıyan film, ailesini öldüren bir adamın, katillerden intikam alma öyküsünü odağına alacak. Idris Elba, filmin kötüsünü yani diğer bir deyişle Nat Love'ın ailesini öldüren katili canlandıracak. Nat Love karakterinde ise Captive StateWhite Boy RickHostilesThe Last Black Man In San Francisco gibi yapımlardan tanıdığımız Jonathan Majors'ı izleyeceğiz. Elba'nın karakteri Love'ın ailesini öldürmekten hapis cezası almış, ancak salınmıştır. Bu durumda Nat Love çetesi ile bir araya gelecek ve ondan intikam almak için hazırda bekleyecektir.

    The Harder They Fall'un önümüzdeki yıl içerisinde Netflix'te gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top