Hesabım
    Olivia Colman ve Anthony Hopkins’li ‘The Father’dan Fragman ve Tarih!

    Festivallerde beğenilen film, Oscar dedikodularında yer almaya başladı

    Florian Zeller’in, başrollerini Anthony Hopkins ve Olivia Colman'ın paylaştığı “The Father” adlı filmi 18 Aralık'ta Sony Pictures Classics tarafından New York ve Los Angeles'ta yayınlanacak ve ardından Noel Günü'nde diğer büyük pazarlarda da gösterime girecek. Film, bu yılın başlarında Sundance Film Festivali'ndeki dünya prömiyerinden önce satın alındı ​​ve Hopkins'in salı günü bu yılki TIFF özel ödülünü aldığı Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gösteriliyor.

    Zeller ve Christopher Hampton tarafından yazılan "The Father" filminde ayrıca Mark Gatiss, Rufus SewellImogen Poots ve Olivia Williams yer alıyor. Sony Classics ayrıca, Hopkins'in karakterinin kızına Paris'e taşınacağını söylemesiyle açılan resmi fragmanı da yayınladı. Hopkins'in şu sözleri yankılandı; "Ona ya da başka birine ihtiyacım yok. Kendi başıma çok iyi idare edebilirim."

    'The Father', yaşlılıkta zihinsel bozulmayla ilgili çok az filmin bu şekilde ortaya çıkardığı bir şeyi yapıyor ve izleyiciyi aklını kaybeden birinin zihnine yerleştiriyor. Olumlu eleştiri ve övgüler de en çok bu yönden geldi. Film, şimdiden Oscar tahminlerinde de üst sıralarda kendine yer buldu. Özellikle, oyunculuk kategorilerinde Colman ve Hopkins'in ikisine de büyük şans tanınıyor. Colman yakın zamanda The Favourite filmiyle ödülü kucaklamış, Hopkins ise yıllar önce aldığı Oscar için, geçen sene Two Popes filmiyle yeniden aday olmayı başarmıştı.

    "The Father", Trademark Films, F Comme Film, Ciné- @ ve Les Films du Cru ortak yapımcılığında gerçekleşti. Viewfinder ve Embankment tarafından finanse edildi. Yapımcılar arasında David Parfitt, Jean-Louis Livi, Philippe Carcassonne, Christophe Spadone ve Simon Friend bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top