Hesabım
    Jonathan Majors, Yeni Ant-Man'de Kilit Bir Rolde Yer Alacak

    Majors, serinin yeni filminde kötü adamı oynayabilir!

    Jonathan Majors, üçüncü “Ant-Man” filminde kilit bir rol alarak Marvel Sinematik Evreni'ne katılıyor. Majors, Marvel filminde, başrol oyuncuları Paul Rudd ve Evangeline Lilly'le birlikte bilinmeyen bir rol oynayacağını doğruladı. Peyton Reed, süper kahraman serisinin üçüncü bölümünü yönetmek için geri dönüyor.

    Dedikodular, Majors'ın zamanda yolculuk yapan süper kötü adam Kang the Conquerer rolünü üstlenebileceğini söylüyor. 2015 yılında piyasaya sürülen orijinal "Ant-Man", dünya çapındaki gişede 500 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Ardından, 2018'deki "Ant-Man and the Wasp", bu bilet satışlarını gölgede bıraktı ve dünya çapında 622 milyon dolar elde etti. Majors, yakın zamanda Spike Lee’nin "Da 5 Bloods" filminde Delroy Lindo'yla oynadığı rol ve HBO’nun hit dizisi "Lovecraft Country"deki performansıyla sağlam bir çıkış yakaladı. 

    Majors kısa süre önce Variety'ye verdiği demeçte; "1-2 yumruk gibiydi, şimdi 3 için ben de varım. "Da 5 Bloods" adlı hız treninden iner inmez "Lovecraft" yavaş yavaş yükselmeye başladı. Spike Lee ve Misha Green birçok ortak noktayı paylaşıyor ancak esas olarak, her ikisi de 'işte buradayız' diyecek cesarete sahipler ve daha önce yaptıkları olağanüstü işler nedeniyle bunu hak ediyorlar." dedi.

    Yale School of Drama mezunu olan başarılı oyuncu, "Hostiles", "White Boy Rick" ve ABC'nin mini dizisi "When We Rise"ta rol aldı. Ancak kariyeri, kendisine Gotham Ödülü adaylığı kazandıran ve 2020 Film Independent Spirit Ödülleri'nde yardımcı aktör seçildiği 2019 yapımı "The Last Black Man in San Francisco"yla yeni bir zirveye ulaştı. Oyuncu şu sıralar İdris Elba, Ry Cyler ve Laz Alsonso'yla birlikte “The Harder They Fall”ın başrollerden biri için çalışmalarını sürdürüyor. Geçen hafta, Western filminin kadrosunu Regina King, Zazie Beetz, Lakeith Stanfield, Edi Gathegi ve Delroy Lindo'nun tamamlayacağı duyurulmuştu. Majors, ailesini öldüren adamdan (Elba) intikam almak isteyen bir kanun kaçağı olan Nat Love olarak karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top