Hesabım
    Jude Law ve Carrie Coon'lu "The Nest"ten Yeni Fragman Geldi!

    The Nest, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Jude Law ve Carrie Coon'un yıldızı olduğu "The Nest" filminden ikinci fragman resmi olarak paylaşıldı. Martha Marcy May Marlene filmiyle tanınan Sean Durkin'in imzasını attığı 1980'li yıllarda geçen The Nest'in fragmanında evli bir çiftin birbirleriyle oynadıkları akıl oyunlarını izliyoruz. Psikolojik gerilim türündeki The Nest, İngiltere'nin banliyölerinde geçiyor.

    The Nest'in konusu ise şöyle: Rory çok hırslı bir adamdır ve eski emtia komisyoncusudur. Karısı Allison'ı ve çocuklarını ikna ederek rahatlarını bozup Amerika'nın kenar mahallelerinden, geldikleri yer olan İngiltere'ye dönerler. Rory bu sırada eski işine döner. Yaşamak için de tarihi bir ev bulurlar. Burada Allison'ın at yetiştirebilmesi ve ahır yapılabilmesi için yeterli alan vardır. Ancak bir süre sonra evliliği altında yatan ve hiç de hoş olmayan gerçekler ortaya çıkacaktır. Allison ve Rory bunlarla yüzleşmek durumunda kalır.

    The Nest'in oyuncu kadrosunda son olarak The New Pope'ta izlediğimiz yıldız oyuncu Jude Law ve The Leftovers'ın başarılı oyuncusu Carrie Coon'un yanı sıra Anne ReidCharlie ShotwellOona RocheAdeel Akhtar gibi isimler bulunuyor. The Nest, 2020 yılının başında düzenlenen Sundance Film Festivali'nde ilk kez izleyici karşısına çıkmıştı. Sean Durkin'in ilk filmi Martha Marcy May Marlene'i de Sundance'te izlemiştik. Söylenenlere göre The Nest'te Sean Durkin'in ödüllü filmi Martha Marcy May Marlene'inden izler bulunuyor. Film, 18 Eylül tarihinde sınırlı sayıda sinemalarda ve VOD olarak gösterime sunulacak.

    Ülkemizdeki izleyicileriyle ise 23 Ekim tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top