Hesabım
    Ant-Man'in Yeni Kötüsü Kang the Conquerer Çizgi Romanlarda Kimdi?

    Jonathan Majors, Kang the Conquerer karakteri nasıl bir kötü adam olacak?

    Ant-Man, kuantum fiziği bilgisi sayesinde Avengers: Endgame'de çoklu evrenin farklı katmanlarına götürerek kahramanları geçmişe ulaştırmayı başarmıştı. Tabii Ant-Man'i alt edebilecek tek özelliğin zaman yolculuğu olduğunu buradan anlayabiliriz. Verilen karar ile birlikte, Ant-Man 3'ün kötüsü Kang The Conqueror olacak.

    Kang the Conquerer, Marvel çizgi romanlarında zamanda yolculuk yapabilen Nathaniel Richards olarak karşımıza çıkıyor.Richards, Fantastik Dörtlü'nün başkahramanları olan Reed Richards ve Sue Storm ile akraba. 30. yüzyılda doğar ve onun zamanında tüm dünya kaosla baş başa kalmış durumdadır. Kang The Conquerer da dünyayı ele geçirerek bu kaosu daha büyük kaosla önlemeyi amaçlar.

    Victor von Doom'un yarattığı bir zaman makinesine ulaşır ve ilk hedefi Marvel öncesi döneme giderek Antik Mısır'a ulaşmak olur. Önceki zaman dilimlerinde de Immortus, Scarlet Centurion ve Pharaoh Rama-Tut gibi isimlerle tanınır. Tarih boyunca birçok kez olayları birbirine katar. Zamanın fiziki kanunlarını umursamadığı için kaosa neden olur. Bir keresinde de kendi ergenliği, gelecek halini gördüğü için dehşete düşer ve Kang, geçmişe dönüp bu olayın yaşanmamasını sağlamak zorunda kalır.

    Stan Lee ve Jack Kirby'nin yaratıcısı olduğu ve 1964 yılında ilk kez okuyucu karşısına çıkan çizgi romanlarda Avengers ekibi onu durdurmaya çalışır. Kang, o kadar çok sinirlenir ki Captain America'yı 1945 yılına geri gönderir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top