Hesabım
    Michelle Yeoh ve Sandra Oh, "The Tigers Apprentice"te Buluşacak

    The Tigers Apprentice kadrosu şekilleniyor.

    Animasyon türündeki The Tigers Apprentice'in seslendirme kadrosuna başarılı oyuncular Michelle Yeoh ve Sandra Oh katıldı. Yeoh ve Oh, filmde yıldız oyuncu Henry Golding'e eşlik edecek. The Tigers Apprentice'in yönetmen koltuğuna Carlos Baena yerleşecek.

    Killing Eve'in yıldız oyuncusu Sandra Oh ile Star Trek: Discovery, Crazy Rich Asians, Marco Polo gibi yapımların başarılı ismi Michelle Yeoh, animasyon filminde buluşacak. The Tigers Apprentice, Laurence Yap'ın 2003 yılında okuyucu karşısına çıkan kitabından uyarlanacak. Filmi uyarlamak için Harry CrippsKyle Jarrow ve David Magee senaryo üzerinde iş birliğine gidecek. Filmin yönetmenliğini ise Market St., La Noria, Play by Play kısa filmleriyle tanınan, ayrıca Pixar ile İnanılmaz Aile, Ratatuy, Arabalar, VOL-i, Oyuncak Hikayesi 3 gibi yapımlarda birlikte çalışan Carlos Baena üstlenecek.

    The Tigers Apprentice, San Francisco'da yaşayan bir çocuğun hikayesini konu ediniyor. Çocuk, şekil değiştirme özelliğine sahip olan kaplan Mr. Hu ile tanışır. Artık sihirli bir dünyaya Mr. Hu'nun koruması altında giriş yapıyordur. Bu sihirli dünyada antik bir anka kuşu, ejderha ve kötü insanların buluştuğu bir klan bile bulunuyordur. Söylenenlere göre The Tigers Apprentice, Harry Potter ile Çin mitolojisinin birleşimi gibi olacak.

    Filmin seslendirme kadrosunda Henry Golding, Michelle Yeoh ve Sandra Oh'nun yanı sıra Brandon Soo Hoo, Bowen Yang, Sherry Cola ve Kheng Hua Tan bulunuyor. Paramount Pictures, The Tigers Apprentice'i 2023 yılı içerisinde sinemalarda göstermeyi amaçlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top