Hesabım
    Çin Yapımı Savaş Filmi "Sekiz Yüz" İzleyici Karşısına Çıkmaya Hazır!

    "The Eight Hundred"dan afiş paylaşıldı.

    Orijinal adı Bai Bai olan Çin yapımı savaş filmi "Sekiz Yüz", yakında vizyonda kendine yer edinecek. Variety gibi önemli mecraların eleştirmenlerinden yüksek puanlar alan Sekiz Yüz'den bir afiş paylaşıldı. 80 milyon dolarlık bütçe ile yola çıkan film için tam 10 yıl boyunca çalışmalar sürdürüldü.

    Çin Sineması için önemli yapımlara imza atan Hu Guan'ın yönetmenliğini üstlendiği The Eight Hundred'ın konusu ise şöyle: 1937 yılında Çin-Japon savaşı sırasında sekiz yüz Çinli asker, tamamen Japon ordusuyla çevrili Şangay savaş alanının ortasında bir depo mahsur kalır. Kuşatma altında olan askerler, hayatta kalmak için 4 gün 4 gece boyunca Japon kuvvetlerinin baskısına karşı direnir. Bai Bai'nin senaryosunda Hu Guan'a Rui Ge, Huang Dongbin, Kun Hu eşlik ediyor. Görsel efekt ekibinde X-Men Days Of Future Past, The Great Gatcby, Harry Potter And The Goblet On Fire gibi yapımların efekt ekibi bulunuyor. Filmde tam 5000 oyuncu rol aldı.

    Söylenenlere göre Sekiz Yüz, Tenet'in vizyona girdiği ilk üç günde elde ettiği gişe hasılatından daha yüksek bir hasılata kavuştu. Film, ilk hafta sonunda 69 milyon dolar elde etti. Vizyona 21 Ağustos tarihinde girmişti ve o günden beri 365 milyon dolar hasılata imzasını attı.

    Türkiye hakları BG Film'de olan Sekiz Yüz, CGV Mars'ın dağıtımcılığı altında 25 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top