Hesabım
    Olivia Cooke'lu Suç Komedisi "Pixie"den Fragman!

    Pixie'den fragman paylaşıldı.

    Genç oyuncuları başrolüne yerleştiren suç komedisi Pixie'den fragman paylaşıldı. Herkesin silahlarını konuşturduğu filmin fragmanında Alec Baldwin'in Olivia CookeBen Hardy ve Daryl McCormack'i ölümüne kovaladığını görüyoruz. Filmin yönetmen koltuğunda Barnaby Thompson bulunuyor.

    Pixie'nin konusu ise şöyle: Pixie, annesinin ölümünün intikamını almak istiyordur. İntikam görevini dahiyane bir soygun planını gerçekleştirerek yerine getirecektir. Ancak genç kadının planları istediğinden biraz farklı gider. Sonunda kendini iki genç adamla birlikte kaçarken bulur. İki adam da Batı İrlanda'nın vahşi gangsterleri tarafından kovalanıyordur.

    Pixie'nin oyuncu kadrosunda son olarak Bates Motel, Vanity Fair, Sound of Metal gibi yapımlarda izlediğimiz Olivia Cooke; The Departed, Cooler gibi yapımların usta ismi Alec Baldwin; Bohemian Rhapsody, 6 Underground, X-Men: Apocalyse gibi yapımların genç yüzü Ben Hardy; Peaky Blinders'tan tanıdığımız Daryl McCormack'in yanı sıra Colm Meaney, Ned Dennehy, Dylan Moran, Sebastian De Souze gibi isimler bulunuyor.

    Pixie, İrlanda ve İngiltere sinemalarında 23 Ekim tarihinde vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top