Hesabım
    Jake Gyllenhaal ve Antoine Fuqua, "The Guilty" Üzerinde Çalışıyor

    The Guilty için hazırlıklar başladı.

    Jake Gyllenhaal, geçtiğimiz günlerde yaptığı Denis Villeneuve açıklamasının ardından yönetmen Antoine Fuqua ile çalışmaya başladı. Böylece iki gün üst üste kendine gündemde yer açmış oldu. Daha önce de Southpaw filminde birlikte çalışan Gyllenhaal ve Fuqua, bu kez The Guilty filmi için bir araya geliyor.

    The Guilty'nin senaryosunu True Detective ile tanıdığımız Nic Pizzolatto kaleme alıyor. Ayrıca film GGustav Möller'in imzasını attığı Danimarka yapımı Den Skyldige'den uyarlanıyor. Orijinal filmin konusu şöyleydi: Suçlu, rütbesi masa başı işine indirilen polis memuru Asger Holm’e odaklanıyor. Acil durumlar için gelen telefonlara bakan Asger'i sıkıcı bir gün beklemektedir ancak kaçırıldığını söyleyen bir kadınla konuştuğunda her şey değişir. Panik halinde konuşan kadının bağlantısı birdenbire kopar. Polis istasyonuna tıkılı kalan Asger’in, başkalarını gözü ve kulağı olarak kullanması gerekecektir. Her geçen saniye zaman daralmakta ve olayın ciddiyeti artmaktadır.

    Gyllenhaal, Antoine Fuqua ile The Guilty üzerinde yapacağı iş birliği konusunda şu sözleri sarf etti: "Antoine ile yeniden çalışacağım için daha fazla heyecanlı olamazdım. Southpaw'da geçirdiğimiz zaman kariyerimin en sanatsal deneyimlerinden biriydi. Yeniden sete onunla birlikte döneceğim için sabırsızlanıyorum. The Guilty özel ve hepimizin kendimizi yakın hissettiği bir hikayeye sahip."

    Planlara göre The Guilty'nin çekimleri Kasım'da, Los Angeles'ta başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top