Hesabım
    Anthony Mackie'li "Synchronic"ten Fragman Teaser'ı Paylaşıldı!

    Anthony Mackie ve Jamie Dornan, Synchronic'in yıldızı olacak!

    Captain America'nın mirasını alan Marvel'ın yıldız oyuncularından Anthony Mackie'nin başrolünü üstlendiği Synchronic'ten fragman paylaşıldı. Fragmanda kendimizi korkunç bir olayın içerisinde buluyoruz. Filmin yıldızları Anthony Mackie ve Jamie Dornan'ın ölümcül olayların içinden çıkmaya çalıştığını görüyoruz.

    Yönetmenliğini bilim kurgu ile korku türlerindeki The Endless ve Spring filmleriyle ilgileri üzerine çeken Justin Benson ve Aaron Moorhead'in üstlendiği Synchronic'in konusu ise şöyle: New Orleans’da sağlık görevlisi olan Steve ve Denis, uzun zamandır birlikte çalışan iki yakın arkadaştır. Bir dizi tuhaf vakaya çağırılan Steve ve Denis, karşılaştıkları korkunç tablonun bir uyuşturucu madde ile bağlantılı olduğunu düşünür. İkili bu gizemin peşine düştüğü sırada Dennis’in kızı gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bu durum ardından bildiği her şeye meydan okuyan Steve, çok geçmeden korkunç bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.

    Synchronic'in oyuncu kadrosunda Mackie ve Dornan'ın yanı sıra Katie Aselton, Ally Ioannides, Bill Oberst Jr., Natasha Tina Liu gibi isimler bulunuyor. Filmin 23 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top