Hesabım
    Christopher Landon, "Ölüm Günün Kutlu Olsun 3" Hakkında Yeni Detaylar Verdi!

    Happy Death Day serisi, kaldığı yerden devam edebilecek mi?

    Blumhouse'un geliştirdiği sevilen film serilerinden Ölüm Günün Kutlu Olsun, üçüncü film ile kaldığı yerden devam edebilir. Karşımıza Freaky filmiyle çıkacak olan yönetmen Christopher Landon, Happy Death Day 3 hakkında aklındakileri Empire Magazine ile paylaştı.

    Freaky filmiyle hemen hemen Ölüm Günün Kutlu Olsun serisi benzeri bir atmosfer yarattığı görülen Christopher Landon, serinin üçüncü filmi hakkında konuştu. Söylenenlere göre devam halkası şimdilerde gündemde olmasa da, ilerleyen zamanlarda yeniden masaya yatırılabilir. Landon, şu sözleri sarf etti: "Şimdilik kenara çekilmiş durumda. Keşke öyle olmasaydı. Biliyorum ki Jason Blum bu seri konusunda tutkulu. Ben de bu konuda tutkuluyum. Biliyorum ki Jessica Rothe bu filmi yapmaya istekli. Bir süre önce üçüncü film için fikirlerimi yazdım. Bence hepimiz bunun için heyecanlıyız. Çünkü diğer iki filmden farklı olacak. Dilek tutuyoruz ve hayran kitlemizin büyümesini umuyoruz. Üçüncü film, bu büyük bir spoiler ama aynı günde geçmiyor. Sonrasında geçebilir. Şimdilerde zorluk peşinde değiliz. Diğer filmler zordu, çünkü aynı günde geçiyordu. Yani herkesin aynı görünmesi, aynı olması gerekiyordu. Baskı da orada."

    Christopher Landon imzalı Ölüm Günün Kutlu Olsun serisinin ilk filmi Groundhog Day'e benzerken, ikincisi Geleceğe Dönüş kıvamındaydı. Tabii iki klasik film ile kıyaslamak mümkün değil. Ancak ilhamını bu filmlerden almıştı. Yönetmenin yeni filmi Freaky ise 27 Kasım'da ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top