Hesabım
    Natalie Morales, Plan B ile İlk Uzun Metraj Filmini Çekecek

    Plan B'nin yönetmen koltuğu Natalie Morales'e emanet edildi.

    Oyunculuk kariyeri ile tanıdığımız Natalie Morales, ilk uzun metraj film yönetmenlik denemesini yapmak için harekete geçti. Daha önce de birçok kısa film yönetmenliğiyle tanınan Morales, Plan B filmiyle yeni bir başlangıç yapacak.

    Plan B, muhafazakar bir lise öğrencisini ve ilk cinsel deneyimini pişman edici şekilde yaşayan en yakın arkadaşını odağına alacak. Doğum kontrol konusunda oldukça ünlü olan ilaç Plan B'yi bulmaları için yalnızca 24 saatleri vardır. Gençlik filmi Plan B'nin senaryosunu iZombie'nin yazarlarından Prathi Srinivasan ve Joshua Levy kaleme aldı.

    Plan B'nin yönetmen, Natalie Morales'i Santa Clarita Diet, Parks and Recreation, Battle of The Sexes, Girls, Dead To Me,  gibi yapımlarla tanıyoruz. Morales, genellikle yan rollerde karşımıza çıkıyordu. Ayrıca önümüzdeki dönemlerde Happily ve The Little Things yapımlarında karşımıza çıkacak. Warner Bros imzalı The Little Things'in oyuncu kadrosunda Denzel Washington ve Rami Malek gibi yıldız isimler bulunuyor.

    Morales yeni filmi Plan B'yi önümüzdeki ay içerisinde New York, Syracuse'da çekmeyi planlıyor. Henüz filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı açıklanmadı. Hulu, filmin haklarını elde etmeyi düşünüyor. Yani Plan B'yi streaming platformlarında izleyebileceğiz. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top