Hesabım
    Mark Webber İmzalı "The Place Of No Words"ten Fragman Paylaşıldı

    Fantastik film The Place of No Words'ün fragmanı sinemaseverlerin karşısına çıktı.

    Son olarak karşımıza Flesh and Blood filmiyle çıkan Mark Webber'ın yeni filmi The Place Of No Words'ten fragman paylaşıldı. Fragmanda babası ölüm karşısında mücadele veren küçük bir kızın olanları anlamlandırmaya çalışmasına ve aralarındaki bağa tanıklık ediyoruz.

    The Place Of No Words, prömiyerini 2019 yılında Tribeca Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Gerçek ve fantastik dünya arasında gidip gelen film The Place Of No Words'ün konusu ise şöyle: Üç yaşındaki bir çocuk, ölümcül bir hastalıkla savaşan babasına cevapsız bir soru sorar: "Öldüğümüzde nereye gidiyoruz?". Sorunun cevabını bulmak için baba oğul, efsanevi yaratıkların olduğu fantastik bir dünyada destansı bir yolculuğa çıkar.

    Fantastik filmin oyuncu kadrosunda Warm Bodies'den tanıdığımız Teresa Palmer ve gerçek hayattaki oğlu Bodhi PalmerEric Christian OlsenNicole Elizabeth Berger, Anna Schafer, Phoebe Tonkin, yönetmen Mark Webber, Sarah Wright gibi isimler bulunuyor. The Place Of No Words'ün 23 Ekim tarihinde VOD olarak ve sayılı sinemada gösterime sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top