Hesabım
    Amazon, Chris Pine ve Thandie Newton'lı "All The Old Knives"ın Haklarını Aldı

    All The Old Knives'ın hakları Amazon Stüdyoları'nın oldu.

    Emmy adayı başarılı oyuncu Chris Pine ve Emmy ödüllü Thandie Newton'ın başrolünü üstleneceği "All The Old Knives"ın hakları Amazon Stüdyoları'na devredildi. Deadline'ın haberine göre film, Olen Steinhauer'ın kaleme aldığı romandan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak.

    Yönetmenliğini Janus Metz'in yapacağı All The Old Knives, uzun yıllardır gündemde olan bir film projesi. Şimdi ise şanssızlığı üzerinden atarak yeniden gündeme geldi. Kitap bu kez Amazon Stüdyoları aracılığıyla filme aktarılıyor. All The Old Knives, Carmel-by-the-Sea isimli bir kasabada geçiyor. Eski aşıklardan biri CIA ajanı olmuş, diğeri ise eski bir ajandır. İkili Viyana İstasyonu'nda geçirdikleri zamanı ve eski günleri anmak ister. Konuşmaları birçok insanın hayatını kaybettiği Ürdün uçağının kaçırılmasına doğru ilerler. Bu uçak, Amman'dan Viyana'ya doğru gidecekken kaçırılmıştır ve CIA için büyük bir başarısızlık örneğidir.

    Wonder Woman ve Wonder Woman 1984'ün yıldız oyuncusu Chris Pine, filmde CIA ajanlarından Henry Pelham'ı canlandıracak. Henry Pelham, görevi konusundaki büyük hayalkırıklığını aşabilmek için Carmel kasabasına gelir. Eski aşıklardan diğer karakteri ise Thandie Newton canlandıracak. İkili son kez birlikte yemek yiyeceklerdir, ama yemekten yalnızca bir kişi kurtulacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top