Hesabım
    Brad Pitt ve Jennifer Aniston, ‘Fast Times at Ridgemont High’ Bağış Etkinliğinde Bir Araya Geldi

    İkiliye, Hollywood'un ünlü isimleri de eşlik etti.

    1982 yapımı "Fast Times at Ridgemont High"ın eğlenceli dünyası, perşembe akşamı Brad Pitt, Jennifer Aniston, Jimmy Kimmel, John Legend, Ray Liotta, Julia Roberts, Shia LaBeoufMorgan Freeman ve Henry Golding'i içeren bir bağış toplama etkinliğine konu oldu. Sean Penn’in kar amacı gütmeyen CORE (Community Organized Relief Effort), LiveXLive ve ceza adaleti reform grubu Reform Alliance için Facebook sayfasında bir saat süren akış etkinliği gerçekleşti. Dane Cook etkinliğe ev sahipliği yaptı ve Freeman, çağın başlangıcındaki dramediden bir düzine kilit sahnede göze çarpan okumayı aktardı.

    Başlangıçta bir ay önce planlanan ancak “teknik zorluklar” nedeniyle ertelenen yıldızlı etkinliğe gösterilen ilginin çoğu, boşanmalarından 15 yıl sonra Brad Pitt ve Jennifer Aniston'ın birlikte performans göstermesine odaklandı. Pitt, filmde Judge Reinhold'un oynadığı Brad Hamilton'ı seslendirdi ve Aniston, Phoebe Cates’in Linda Barrett karakterini canlandırdı. İkili, filmin son derece utanç verici mayo sekansını yeniden canlandırdı.

    Etkinlikte, Julia Roberts, Brad Hamilton'ın şımarık küçük kız kardeşi Stacy Hamilton'ı seslendirdi. LaBeouf, Sean Penn’in ikonik Jeff Spicoli karakterini ele aldı ve Ray Liotta, Spicoli’nin sınıfta kendisine pizzayı teslim ettiği ve Penn’in pizza servisçisini seslendirdiği unutulmaz sahne de dahil olmak üzere Spicoli’nin düşmanı Bay Hand olarak birkaç sahnede oynadı. John Legend, futbol yıldızı Charles Jefferson ve küçük kardeşini seslendirdi. Henry Golding, fen bilgisi öğretmeni Bay Vargas rolünü üstlendi. Cook, Mark "Rat" Ratner'ı oynarken McConaughey, Mike Damone'un okumalarını gerçekleştirdi.

    Etkinlik, yönetmen Amy Heckerling ve senarist Cameron Crowe'un San Diego Lisesi'nde gizli göreve gitmekle ilgili kitap uyarlamasıyla sona erdi. Heckerling, Penn'in rol için seçmelere katılmak zorunda olmadığını, çünkü çok güçlü bir izlenim bıraktığını ve Penn'in sette herkesi kendisine "Spicoli" demeye zorladığını ve gerçek ismine cevap vermeyi reddettiğini anlattı. Organizatörler, etkinliğin 4 milyon izleyici çektiğini ve 135.000 dolardan fazla para toplandığını duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top