Hesabım
    Tom Hardy'nin Yeni James Bond Olacağı İddia Edildi

    Oscar adayı aktör Tom Hardy, yeni Bond olabilir!

    Oscar adayı başarılı oyuncu Tom Hardy, yeni James Bond olabilir. Yakın zamanda çıkan bir söylentiye göre, sonbaharda gösterimi yapılacak olan 25. filmle birlikte seriyi bırakacak olan Daniel Craig'den sonra yeni isim Tom Hardy olacak. Aynı söylentiler, No Time to Die filminden sonra, bir erteleme daha gelemzse kasım ayında kararın açıklanacağını belirtiyor.

    Şimdiye kadar, Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy DaltonPierce Brosnan ve Daniel Craig kurgusal karaktere hayat verdi. Ian Fleming'in yarattığı James Bond, ilk olarak 1952 yılında bir eserde yer aldı. Fleming hayatını kaybedene kadar birçok kitap ve öyküde yer alan James Bond ismi bir kuş bilimciden esinlenerek oluşturuldu.

    Son James Bond filmi "No Time to Die", birkaç kez, Koronavirüs nedeniyle ertelendikten sonra şimdilik 13 Kasım 2020 olarak vizyon tarihini aldı. Elbette, yeni bir erteleme ihtimali de yok değil. Tenet filminin uluslararası arenada beklenenden iyi ama Amerika sınırlarından düşük gişe elde etmesi ve pandemi etkilerinin tekrar tırmanışa geçmesi bu ihtimali maalesef güçlendiriyor. Böylesine yüksek profilli bir film için ev sineması tercihi de pek olası gözükmüyor.

    Söylentilerin kaynağı, daha önce de bazı haberleri erken vermesiyle tanınan The Vulcan Reporter adlı site. The Sun gazetesi de online olarak bu dedikoduya yer verdi. Eğer film bir kez daha ertelenirse, hem gösterim, hem de bu haberin doğru olup olmadığını öğrenmemiz gelecek yılı bulacak. Erteleme gelmezse, kasım ayında güzel gelişmeler olabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top