Hesabım
    Mark Wahlberg'li Drama "Good Joe Bell"in Hakları Solstice Studios'un Oldu

    Filmin dünya hakları 20 milyon dolara Solstice'in oldu

    Solstice Studios, Mark Wahlberg'in oynadığı “Good Joe Bell” adlı dramanın dünya çapındaki haklarını yaklaşık 20 milyon dolara satın aldı. Reinaldo Marcus Green'in yönettiği “Good Joe Bell”, 13 Eylül'de sanal olarak düzenlenen Toronto Uluslararası Film Festivali'nde galasını yaptı. Anlaşma cumartesi günü tamamlandı.

    Solstice, yaklaşan ödül sezonu için filme kısıtlı dahi olsa bir salon gösterimi düzenlemeyi planlıyor. Aynı zamanda Reid MillerConnie Britton ve Gary Sinise'nin de rol aldığı film, Joe Bell adındaki bir adam ve eşcinsel olduğu için zorbalığa maruz kaldıktan sonra 2013 yılında intihar ederek hayatını kaybeden 15 yaşındaki oğlu Jadin'in gerçek hikayesine dayanıyor. Bell, oğlunun ölümünden sonra onu onurlandırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla ülke çapında bir yürüyüş yapmaya karar veriyor.

    2018'de kurulan Solstice Studios, Russell Crowe’un yol öfkesi gerilim filmi “Unhinged”'la salgın sırasında sinemalarda yeni bir film yayınlayan ilk dağıtımcılardan biri olarak profilini yükseltti. Film, Kuzey Amerika gişelerinde 14 milyon dolar gelir elde etti. Uluslararası pazarlarda ise 12 milyon dolar kazandı. “Good Joe Bell”in yapımcıları arasında Daniela Taplin Lundberg, Riva Marker, Eva Maria Daniels, Cary Fukunaga, Ryan Ahrens, Mark Wahlberg ve Stephen Levinson bulunuyor.

    Daha çok aksiyon filmleriyle tanınan Wahlberg, Yakın zamanda izlediğimiz Spenser Confidential ve şu an hazırlıkları devam eden Uncharted, Infinite gibi benzer filmlerin arasında drama filmiyle sezona iddialı giriyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ödül sezonuna hem bu film, hem de spor draması King Richard'la hazırlanan Reinaldo Marcus Green oturuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top