Hesabım
    Live-Action "Senin Adın" Uyarlamasını Lee Isaac Chung Yönetecek

    Your Name için yeniden harekete geçildi.

    J.J. Abrams'ın Japon yapımı anime filmini live-action olarak uyarlamak istemesi üzerine Your Name için geçtiğimiz yıl içerisinde harekete geçilmişti. Filmin yönetmeninin Marc Webb olmasına karar verilmişti, ancak şimdi bir değişikliğe gidilerek Webb'in yerini Minari'den tanıdığımız Lee Isaac Chung aldı. 

    Geliştirme aşamasında bulunan anime uyarlaması Senin Adın için bir yönetmen değişikliğine gidildi. Your Name live-action yapımının yeni yönetmeni, Minari, Abigail Harm, Lucky Life ve Munyurangabo ile tanınan Lee Isaac Chung olacak. Böylece Paramount Pictures, Bad Robot Prodüksiyonları ve Toho büyük bir karar vermiş oldu. Açıklananlara göre Lee Isaac Chung yalnızca yönetmenlik yapmayacak; aynı zamanda filmin senaryosunu yeniden kaleme alarak revize edecek.

    Japon animesi olan Your Name filmi, farkı yerlerde yaşamalarına rağlmen birbirlerine bağlı bir hale gelen iki yabancının hikayesini anlatıyor. Hayatından pek memnun olmayan Mitsuha, etrafı dağlarla çevrili bir bölgede yaşar. Vali olarak çalışan babası seçim kampanyaları ile uğraşmaktadır. Evde kendisi, kardeşi ve büyükannesi dışında kimse yoktur. Kırsal kesimdeki yaşamından fazlasıyla sıkılan Mitsuha, Tokyo'da yaşamanın hayalini kurar. Mitsuha ile aynı yaşlarda olan Taki ise, Tokyo'da yaşayan bir gençtir. Taki'nin günleri çalışarak ve arkadaşları ile vakit geçirerek geçer. Ancak bir gün, rüyasında kendini dağların sardığı bir kentte yaşayan bir kız olarak görecektir. Mitsuha ise tam tersi, kendini Tokyo'da yaşayan bir erkek olarak. Birbirine yabancı bu iki genç, garip bir şekilde kendilerini, birbirlerine bağlanırken bulacaktır. Amerikan versiyonu için ise daha farklı bir senaryo üzerinde çalışıyor. Amerikan yerlisi bir kadın ile Chicagolu bir gencin vücut değiştirme hikayesini anlatacak olan uyarlama filmin senaryosunun diğer ayrıntıları henüz açıklananlar arasında yer almıyor.

    Orijinal film, Japonya'da 2016'da, tüm dünyada ise 2017'de gösterime girmişti. Film yalnızca Japonya'da bile 303 milyon dolarlık gişe hasılatına imzasını atmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top