Hesabım
    John Boyega ve Gavin Hood, "The Test" Uyarlaması İçin Bir Araya Geliyor

    The Test uyarlaması için harekete geçildi.

    Star Wars filmlerinin eski yıldızı John Boyega, Sylvain Neuvel'in 2019 yılında yayınlanan romanı The Test'in başrolü olarak yerini alacak. Uyarlama fiilmin yönetmenliğini ise Gavin Hood üstlenecek. Kitap yakın gelecekte geçiyor. Boyega bir kez daha gelecekte çekilen bir filmde rol almış olacak.

    John Boyega'nın başrolü olacağı, Gavin Hood'un ise yönetmenliğini üstleneceği Sylvain Neuvel'in The Test kitap uyarlaması, bir göçmenin hikayesini anlatıyor. Dünyanın otoriter rejimle yönetildiği bir dönemde, göçmen adam bir çeşit vatandaşlık değerlendirme testine tabi tutulur. Bu testin denetleyicisi dahi bir davranış psikologudur. Ancak karşılarına aşırı sağ görüşlü terörist bir grup çıkar ve onlarla mücadele etmek zorunda kalırlar.

    Filme Boyega göçmen adamı canlandıracakken, psikologu The Attack the Block'un yıldızı Payman Maadi canlandıracak. Oyuncu The Night Of, A Seperation gibi yapımlarla tanınıyor. Tsotsi, Official Secrets, Eye In The Sky gibi yapımların yönetmeni olarak tanınan Gavin Hood, The Test'in hem yönetmeni hem senaristi olacak. Hood, filmi şu sözlerle tanımlıyor: "Otoriter bir yakın gelecekte geçen, kalpleri çarptıran bir psikolojik gerilim filmi olan The Test boğazımdan yakaladı ve beni sarstı."

    John Boyega'yı son olarak Small Axe dizisinin bir bölümünde izlemiştik. Ondan öncesinde ise Star Wars üçlemesinin yıldızı olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top