Hesabım
    Mark Wahlberg Başrollü "Good Joe Bell" Ödül Sezonunda Yarışacak

    Good Joe Bell için planlar yapıldı.

    Gelecekte Uncharted filminde göreceğimiz yıldız oyuncu Mark Wahlberg'ün başrolünde yer aldığı Good Joe Bell'in ödül sezonu yarışına girmesi planlanıyor. Filmin haklarını Solstice Stüdyoları geçtiğimiz haftalarda, 20 milyon dolar karşılığında devralmıştı. Good Joe Bell, prömiyerini Toronto Film Festivali'nde yapmıştı. Film marketine katılan alıcı adayları, filmi online olarak izlediler. Good Joe Bell'in çekilmesinden önce A24 ve Apple TV+'ın haklarına sahip olması planlanıyordu.

    Solstice Stüdyoları, Good Joe Bell için verdiği mücadeleden sağ çıkmış ve filmin haklarını devralmayı Toronto Film Festivali sırasında başarmıştı. Reinaldo Marcus Green'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu Brokeback Mountain filmiyle Oscar kazanan Larry McMurtry ve Diana Ossana kaleme aldı. Filmin global haklarının 20 milyon dolar olduğu açıklandı. Good Joe Bell'in vizyona girmesi, ödül yönetimlerinin kurallarını yerine getirmesinin ardından ödül yarışına girmesi planlanıyor. 

    Good Joe Bell'in konusu ise şöyle: Good Joe Bell, zorbalığa karşı farkındalığı artırmak için ABD'de bir yürüyüş yapmaya karar veren Joe Bell'in hikayesini konu ediyor. 15 yaşındaki Jadin, eşcinsel olduğu için zorbalığa maruz kalmasının ardından intihar eder. Kişinin cinsel yönelimine karşı gösterilen zorbalık, Jadin’in intihar etmesinin ardından ulusal bir utanç meselesi haline gelir. Bunun üzerine Jadin’in babası Joe Bell, zorbalığa karşı dikkat çekmek için ABD’de bir uzun bir yürüyüşe çıkar.

    Toronto Film Festivali'nin film marketi bölümünde Good Joe Bell'in yanı sıra birçok filmin hakları devralındı. Netflix Halle Berry'nin yönetmeni olduğu Bruised'u, Malcolm & Marie'yi ve Pieces of a Woman'ı 60 milyon dolar karşılığında aldı.

    Good Joe Bell'in seçilip seçilemeyeceğini bilemiyoruz; ancak 93. Oscar Ödülleri, 25 Nisan 2021'de gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top