Hesabım
    Devam Filmi "Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ"dan Türkçe Dublajlı Fragman

    Crood'lar, yeni maceralarıyla yakında sinemalarda olacak.

    İlk filmi çok beğenilen ve yakın zamanda gösterime girecek devam filmi için gün sayan Crood’ların yeni macerası "Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ"dan Türkçe dublajlı fragman yayınlandı. İlk filmde başlarına gelen felaketlerden kurtulmayı başaran kahramanlar, yeni hikayede bugüne kadarki en büyük meydan okumayla karşı karşıyadırlar. Bu meydan okumanın nedeni başka bir ailedir. 

    Başlarına gelen aile krizinden sonra, Crood’ların yaşamak için yeni bir yere ihtiyaçları vardır. Bu sebeple de Dünya'ya doğru yola çıkarlar. Macera dolu bir yolculuk sonrası yeni yuvalarına kavuşan ve ciddi bir güven hisseden Crood'ları bekleyen bir sürpriz vardır: Betterman’lar.

    Adlarından da anlaşılacağı üzere, daha iyiyi vurgulayan Betterman Ailesi, yarattıkları icatlar, sulak arazileri ve taze ürünleriyle evrim basamağında birkaç seviye daha yukardadırlar. Crood'ları Dünya'nın ilk misafiri olarak kabul eden yeni aile neticesinde aralarında bir gerginlik başlar ve alışma sürecinde bir yandan da tatlı bir rekabet oluşur. Tam da bu rekabet iyice kızışır ve Crood'lar kaybettiklerini düşünmeye başlarken bir tehdit iki aileyi birbiriyle yakınlaştırır. Artık iki aile güçlerini birleştirmeli ve yeni bir yaşam inşa etmelidirler.

    Sinemalarda boy göstermek için gün sayan Crood'lar 2: Yeni Bir Çağ'ın yönetmen koltuğunda Joel Crawford oturuyor. Kirk DeMicco ve Chris Sanders'in yarattığı hikayeyi senaryolaştıran isimler ise Dan Hageman ve Kevin Hageman

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top