Hesabım
    Tiffany Haddish, Nicolas Cage’li "The Unbearable Weight of Massive Talent"ın Kadrosunda!

    Haddish, Lionsgate'in çekeceği aksiyonlu komedi filmine dahil oldu

    Tiffany Haddish, Lionsgate’in aksiyonlu komedisi “The Unbearable Weight of Massive Talent”ta Nicolas Cage'e katıldı. Pedro Pascal ve Sharon Horgan aynı zamanda Cage'in bir süper hayranının (Pascal tarafından canlandırılan) doğum gününe katılmak için 1 milyon dolarlık bir teklifi kabul ettiği “Unbearable Weight of Massive Talent” filminde de rol alıyor.

    İşler çılgınca tehlikeli bir hal aldığında, Cage, kendisini ve sevdiklerini kurtarmak için her zamanki gibi yapılabilecek her şeyi göze alacaktır ama bu kez komedi sosuyla ve neredeyse kendini oynayarak. Haddish, Avrupa'nın en büyük suç örgütlerinden birini devirmek için son bir girişimde bulunarak Cage'i gizli göreve zorlayan eksantrik bir hükümet ajanını canlandıracak. Sharon Horgan, Cage’in eski karısını oynayacak. Filmin yönetmenliğini Tom Gormican, senaryosunu ise Tom Gormican ve Kevin Etten üstlenecek.

    Filmin yapımcıları Kevin Turen, Kristin Burr ve Mike Nilon olacak. Proje, Lionsgate'de James Myers ve Brady Fujikawa tarafından denetleniyor. Filmin bu sonbaharda sete girmesi bekleniyor. Lionsgate, vizyon tarihi olarak 19 Mart 2021'di belirledi ve "The Unbearable Weight of Massive Talent"i duyurdu.

    Haddish, ilk olarak "Girls Trip"te bir çıkış yakaladı ve Netflix özel programı "Black Mitzvah" için 2020'de Emmy'e aday gösterildi. 2019 yılında ise "Saturday Night Live"la Emmy kazandı. Diğer yaklaşan projeleri arasında "The Card Counter", "Here Today", "Bad Trip" ve "The Spongebob Squarepants Movie: Sponge on the Run" bulunuyor. Yapım şirketi She Ready Productions, Netflix özel yapımı "Tiffany Haddish Presents: They Ready"nin de arkasındaydı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top