Hesabım
    Phyllida Lloyd'un Son Filmi "Herself"ten Fragman!

    Mamma Mia! ve The Iron Lady'le ses getiren Llyod'dan yeni drama geliyor..

    "Herself"in fragmanında görüldüğü gibi, film yapımcısı Phyllida Lloyd, filmlerinde bir şeyler hissetmek isteyen insanları çekmekten çok daha fazlasını yapmayı amaçlamayan sağlam bir aile dramasıyla geri dönüyor. Bu kez, iki kızına mutlu ve güvenli bir yuva sağlamak için ne gerekiyorsa yapan genç bir anne olan Sandra'nın hikayesini anlatıyor. Para sorunları ve korkunç bir eski sevgili gibi gündelik mücadelelerle, hayat Sandra'ya karşı yığılmış görünüyor ama hayallerini gerçeğe dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlı.

    Filmde Clare DunneConleth Hill ve Cathy Belton rol alıyor. "Herself" önceki iki filmi "Mamma Mia!" ve "The Iron Lady"le tanınan, bu filmlerle beğeni toplayan Phyllida Lloyd tarafından yönetiliyor. Lloyd’un son filmi olan yukarıda bahsedilen ödüllü “The Iron Lady”nin üzerinden neredeyse on yıl geçti. Bu sebeple, uzun bir aranın ona nasıl geldiğini görmek heyecan verici olacak. “Herself”, Malcolm Campbell'la birlikte aktris Clare Dunne tarafından yazıldı. Film, 8 Ekim'de BFI Londra Film Festivali'ne gelmek üzere hazırlanıyor. 16 Ekim'de ise İngiltere ve İrlanda sinemalarında boy gösterecek. Tam uluslararası gösterim programı henüz açıklanmadı. 

    Filmin orijinal sinopsisi şöyle: Görünüşe göre Sandra (Clare Dunne), iki küçük kızına büyümek için sıcak, güvenli ve mutlu bir yuva sağlamak için mücadele eden genç bir Anne. Görünüşünün altında, Sandra'nın hayatlarını değiştirmeye kararlı bir duruşu var. Yerel meclisin ev sağlamayacağı netleştiğinde, onu sıfırdan inşa etmeye karar veriyor. Bahsedilecek çok az geliri olan ve hiç birikimi olmayan Sandra, iddialı hayalini gerçeğe dönüştürmek için tüm yaratıcılığını kullanmalıdır. Aynı zamanda, sahiplenici eski kocasının pençesinden kurtulmalı ve onu kendisinden ve kızlarından uzak tutmalıdır. Cesur Sandra, kendisini desteklemek ve yardım eli uzatmak için bir arkadaş topluluğu bir araya getirir. Kendi gücünü ve benlik duygusunu inşa etmeye yardımcı olan şey, bu insanların nezaketi ve cömertliğidir." 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top