Hesabım
    Neslihan Atagül, Kanserle Mücadelesi Sembolleşen Neslican Tay'ı Canlandırabilir!

    Neslican'ın kanserle mücadelesi sinemaya uyarlanıyor..

    Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz ve kanserle mücadelesi sembolleşen Neslican Tay'ın hayat hikayesi sinemaya uyarlanıyor. "Demir Kadın" lakabıytla anılan ve mücadelesi esnasında her zaman pozitif paylaşımlar yaparak diğer kanser hastalarına da umut olan Tay, sosyal medya gündemine de sık sık konu olmuş ve farkındalık yaratmak için de önemli bir figür haline gelmişti.

    Üç kez yakalandığı kansere karşı ilham veren bir mücadele gösteren, bir ayağını kaybettikten sonra bile hep hayata pozitif yaklaşan Tay, maalesef dördüncü kez tekrarlayan hastalık karşısında, henüz 20 yaşındayken aramızdan ayrılmıştı. Ceylan Yapım, K.A Yapım ve Cns Production görüşmelere başladı ve hikayeye senaryolaştırmak için çalışmaları hızlandırdı.

    Filmin başrolü için ortaya çıkan isim Neslihan Atagül oldu. Projeye sıcak bakan yıldız oyuncunun kısa bir süre içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor. Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş'ın yapımcılığını üstleneceği filmin adının "Demir Kadın Neslican" olacağı da söyleniyor. Çekimlere, Neslican'ın doğum günü olan ve aynı zamanda Tıp Bayramı anlamı taşıyan 14 Mart 2021 tarihinde başlanması da planlar arasında yer alıyor.

    Neslihan Atagül, son olarak Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Nare karakteriyle adından söz ettirmişti. Reklam yıldızı da olan Atagül, Kara SevdaFatih Harbiye gibi diziler ve ArafSenden Bana Kalan gibi filmlerde de rol almıştı.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top