Hesabım
    Penélope Cruz ve Antonio Banderas'lı ‘Official Competition’ İçin Tekrar Sete Girildi

    İki önemli oyuncuyu bir araya getiren filmin çekimleri İspanya'da devam ediyor..

    Başrollerini Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ın üstlendiği, The Mediapro Studio’nun İspanya’da yılın en yüksek profilli prodüksiyonlarından biri olarak gördüğü "Official Competition"ın çekimleri yeniden başladı. İkinci kez prodüksiyona girmenin zorluğunu yaşayan filmde, Arjantinli ağır siklet şampiyonu Oscar Martínez, San Sebastian, Venedik ve Arjantin Akademisi ödüllü, Arjantinli iki yönetmen Mariano Cohn ve Gastón Duprat gibi uluslararası bir kadro yer alıyor.

    Prodüksiyon, bu yılın mart ayında başlamasından sekiz gün sonra, Covid-19 salgını devam etmeyi güvensiz hale getirdiği için çekimleri durdurdu. Kaygı verici bir şekilde, bu hafta çekimler devam ederken, Madrid liderliğindeki İspanya'nın bazı bölgeleri, günlük yeni vaka sayısı arttıkça bir kez daha katı kilitleme koşulları getirmeye hazırlanıyor. "Official Competition", Banderas ve Martínez'i, Cruz'un canlandırdığı ünlü bir auteur yönetmenin film setinde bir mücadeleye giren büyük egolu ünlü aktörler olarak öne çıkarıyor.

    Çekimlerin askıya alınmasından sonraki aylarda, yapımcılar ellerinden geldiğince çalışmaya devam ettiler ve senaryoyu daha önce filme alınmış olana göre ayarladılar. Duprat, "Bir çekimi kesintiye uğratmanın tüm olumsuzlukları arasında olumlu bir şey vardı: Önceden çekilmiş materyali incelemek ve senaryoyu adeta mikroskop altına koymak için alışılmadık derecede büyük bir zaman kazanmak. Elimizdeki malzeme harika! Penélope, Antonio ve Oscar olağanüstü. Filmde istediğimiz şey, büyük bir kavramsal güce sahip estetik bir çerçeve içinde rahatsız edici bir gerilim ve hicivsel yaklaşım. Elimizde gerçekten güçlü bir şey olduğundan emin olarak çekime yeniden başladık.”dedi.

    Protagonist Pictures tarafından satılan "Official Competition", Mediapro Studio’nun film prodüksiyonuna girişinin temelini oluşturuyor. Şirketin düzenli işbirlikçisi Andrés Duprat senaryoyu yazdı. TMS’in drama dizisi “Side Games”te yapım yöneticisi olan Josep Amorós, bu kez yapım başkanı olarak yer alacak. Arnau Valls (Tom Clancy’s Jack Ryan) görüntü yönetmeni olarak görev yapıyor, Alain Bainée (Mindscape) prodüksiyon tasarımına başkanlık ederken, Alberto del Campo (The Realm) filmin kurgusuyla ilgileniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top