Hesabım
    Sophia Loren'in Sinemaya Dönüş Filmi 'The Life Ahead'in Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Yaşayan efsane, 10 yıl aradan sonra Netflix'le geri dönüyor!

    Yaşayan efsane Sophia Loren, 10 yıl aradan sonra sinemaya geri dönüyor! Filmin haklarını yılın başlarında satın aldığını açıklayan Netflix, Loren'in oğlu Edoardo Ponti’nin yönettiği İtalyan draması The Life Ahead'in 13 Kasım 2020 tarihinde yayında olacağını duyurdu. Film, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak ve Sophia Loren'e kavuşacağız.

    Yakın zamanda Matteo Garrone'nin Dogman filminin senaryosuna imza atan Ugo Chiti, hikayeyi Ponti'yle birlikte kaleme aldı. Film, Romain Gary’nin “The Life Before Us” adlı romanının çağdaş bir uyarlaması. Proje, Rupert Everett’in Oscar Wilde filmi Happy Prince ve Claudio Giovannesi’nin Piranhas filmi gibi yapımlara sahip Roma merkezli şirket Palomar'dan geliyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca, Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri ve Massimiliano Rossi yer alıyor.

    Sophia Loren konu hakkında yaptığı açıklamada “Madam Rosa'yı canlandırmayı çok sevdim. Sert, kırılgan, ama hayatta kalan biri. Birçok yönden bana kendi annemi hatırlatıyor. Kariyerimde en büyük stüdyolarla çalıştım ancak hiçbirinin Netflix'in geniş vizyonuna ve kültürel çeşitliliğine sahip olmadığını güvenle söyleyebilirim. Bu sebeple de onları seviyorum. Her ülkedeki yerel yetenekleri geliştirip, dünyaya sunmadıkça küresel bir stüdyo inşa edilemeyeceğini anladılar. Bu eşsiz seslerin duyulması için de bir fırsat ”dedi.

    Başta ülkesi İtalya olmak üzere, tüm dünya sinemasının en önemli aktirslerinden biri olan Sophia Loren, en son 2010 yılındaki TV filmi La Mia Casa è Piena di Specchi'de ve sinemada 2009 yapımı Nine müzikalinde yer almıştı. Loren, 1962 yılında Vittorio De Sica'nın yönettiği La Ciociara'daki performansıyla yabancı dilde bir performansla Oscar'a uzanan ilk oyuncu olmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top