Hesabım
    Broadway Müzikal Filmi "David Byrne's American Utopia"dan Fragman!

    David Byrne’s American Utopia'dan fragman paylaşıldı.

    David Byrne's American Utopia, prömiyerini HBO Max'te yapmak üzere hazırlıklarına devam ediyor. Oscar ödüllü yönetmen Spike Lee'nin yönetmenliğini yaptığı David Byrne's American Utopia, esasen New York, Hudson Tiyatrosu'nda uzun süredir gerçekleştirilen bir oyunun kameralar önünde oynanmış hali. Söylenenlere göre Universal Pictures, filmin global haklarını aldı ve Kasım ayı içerisinde sinemalarda gösterime sunmayı planlıyor.

    Müzikal filmin konusu ise şöyle: David Byrne’s American Utopia, Talking Heads grubunun kurucularından olan David Byrne‘ın heyecan verici Broadway oyunu. David Byrne’ın dünyanın dört bir yanından gelen 11 müzisyen ile birlikte hem American Utopia adlı albümünde yer alan şarkıları hem de Talking Heads şarkılarını kullanarak sahnelediği Broadway oyunu seyircileri adaletin, iyiliğin, inancın hüküm sürdüğü bir dünyaya götürüyor.

    Emmy ve Oscar ödüllü yönetmen Spike Lee, Broadway müzikalinin belgeseli olan American Utopia'yı yöneten isim oldu. Spike Lee'nin, son olarak Da 5 Bloods filmi Netflix'teki izleyicileriyle buluşmuştu. Filmin ödül sezonuna damgasını vuracağı düşünülüyor. River Road Entertainment ve Warner Music Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği David Byrne's American Utopia 17 Ekim tarihinde HBO Max üzerinden izleyicileriyle buluşmaya başlayacak. Universal'ın Kasım ayı içerisinde ne zaman filmi sinemalarda gösterime sokacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top