Hesabım
    Hulu Orijinal Korku Filmi "Books of Blood"dan Fragman Geldi!

    Clive Barker'ın romanı, korku filmi oldu.

    Ekim ayı içerisinde Hulu'da prömiyerini yapacak olan korku filmi Books of Blood'dan fragman paylaşıldı. Britt RobertsonRafi Gavron ve Anna Friel'ın yıldızı olduğu filmin fragmanında, üç farklı hikayenin tek bir noktada buluşmasına tanıklık ediyoruz. Herkesin farklı hikayeleri olmasına karşın korkunun odağı tek bir yerde bitiyor.

    Meşhur korku roman yazarı Clive Barker'ın imzasını attığı Books of Blood'tan uyarlanan film, uzay ve zaman ögelerinin birbirine girdiği üç farklı hikayeyi anlatıyor. Daha önce keşfedilmeyene doğru bir yolculuk yapılıyor. Filmde Anna Friel, bir psikolog olan Mary'yi canlandırıyor. Mary, 7 yaşındaki oğlunu lösemiden kaybetmiştir. Yeni sevgilisi Simon, Mary'nin ölü oğlu ile konuşması konuşabileceğini söyler. Robertson ise Jenna'ya hayat veriyor. Jenna, sesten iğrenme rahatsızlığı olan misfoniden muzdariptir. Annesinin onu çiftliğe geri göndereceğini öğrenince Los Angeles'ın yolunu tutar. Üçüncü hikayede ise bir katilin hikayesi anlatılıyor. Katil paha biçilemez bir kitap bulur. Bu sayede eşi ile birlikte kirli işlerden emekliye ayrılabilecektir. Bu karaktere ise Yul Vazquez hayal veriyor.

    Cosmos: A Spacetime Odyssey, The Orville, Cosmos: Possible Worlds, Salem, Flashforward, 24, Terra Nova gibi yapımlarda yönetmen ve yazar olarak görev alan Brannon Braga'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Books of Blood'ın oyuncu kadrosunda For The People, Girlboss gibi yapımlarla tanıdığımız genç oyuncu Britt Robertson, A Star Is Born, Godfather of Harlem, Catch-22 gibi yapımların yıldızlarından olan Rafi Gavron ve Marcella'nın başarılı oyuncusu Anna Friel'in yanı sıra Yul Vazquez ve Freda Foh Shen gibi isimler bulunuyor.

    Hulu, Books of Blood ile Light as a Feather, Castle Rock ve Blumhouse'un yaptığı Into the Dark benzeri bir film sunuyor. Books of Blood aslında tek bir kitaptan oluşmuyor. Clive Barker, Books of Blood'ı antoloji serisi olarak 1980'li yıllarda kaleme aldı. Seriden 1984 ile 85 arasında 6 kitap yayınlandı. Clive Barker'ın korku ile fantastik dünyayı birleştirerek ortaya eserler çıkardığı biliniyor. Stephen King de aynı zamanda Clive Barker'ı "Korkunun Geleceği" olarak adlandırıyor.

    Books of Blood, Hulu'daki izleyicileriyle 7 Ekim tarihinde buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top