Hesabım
    Carey Mulligan, Leonard Bernstein Biyografisinin Yıldızı Olacak

    Bradley Cooper'ın yeni filmine Carey Mulligan da katıldı.

    Bradley Cooper'ın hem yönetmeni hem de yazarı olacağı "Maestro" filminin oyuncu kadrosuna yıldız oyuncu Carey Mulligan katıldı. Bradley Cooper, filmde Leonard Bernstein'ı canlandıracakken Carey Mulligan, Bernstein'ın eşi olan oyuncu Felicia Montealegre'ye hayat verecek. Maestro, ikilinin evliliğini konu edinecek.

    Paramount Pictures'dan alınarak Netflix'e devredilen Maestro ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Bradley Cooper, yeni gelişmeler hakkında şu sözleri sarf etti: "Carey'yi yıllar önce tiyatro sahnesinde gördüğümde vurulmuştum ve o zamandan beri hiçbir sahne performansını kaçırmadım. Carey gibi böyle büyük bir yetenekle çalışacağım için onurluyum." Ayrıca Leonard ve Felicia Bernstein'ın oğulları Jamie Bernstein bu konuda bir açıklamada bulundu: "Eminim ki Carey, Felicia'nın zekası, sıcaklığı, elegant güzelliği ve duygusal derinliğini yakalayacaktır. Ayrıca Carey'nin annemde de olan Avrupa zarafetini yansıtmasını seviyoruz."

    Maestro, Leonard Bernstein ve Felicia Montealegre arasında 30 yıl boyunca süren inişli çıkışlı ilişkiyi konu ediniyor. Bernstein'ın renkli yaşamı, 25 yaşındayken New York Filarmoni Orkestrası'nda orkestra şefinin aniden hastalanmasıyla parlaklaşır. Leonard Bernstein, bir kez bile prova yapmadan orkestranın altından kalkar. Ertesi gün New York Times'a ilk sayfadan konu olur. Ayrıca komünist olması nedeniyle kara listelerde adı yer alır. On The Waterfront isimli Oscar ödüllü filmin müziklerini besteler. Sivil hak aktivistidir ve Vietnam Savaşı'nın sona ermesi için çalışmalarda bulunmuştur.

    Maestro'nun oyuncu kadrosunda ayrıca Jeremy Strong yer alacak. Filmin prodüksiyonuna 2021'in ilk aylarında başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top